Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jelentett ez babát valakinél??

Jelentett ez babát valakinél??

Figyelt kérdés

Sziasztok csajok ,létszi segítsetek….

Hosszúúú ciklusaim vannak a dokim “tudja” ,de napra pontosan jön meg December óta. Ovumat nézem eddig nem volt Peteérésem,vagyis a teszt nem mutatta ki de nyákom volt (tudom hogy ez igy magaba nemjelent ovut)…. Ebben a hónapban is néztem ,amikor néztem nem volt,viszont 15-29ig nem néztem és úgy gondolom akkor volt!! 17.-én kellett volna megjönnie de még azóta se semmi …Teszteltem 25ml Xepillel de negativ … Görcsölgetek,hol átlátszó nyálkás a wc papír ,hogy fehér krémes…Szerintetek még van esélyem,vagy megfog jönni?

2023. máj. 21. 09:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha 17én kellett volna megjönnie és mégis negatív a teszt, szinte kizárt, hogy terhes vagy.
2023. máj. 21. 09:45
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Ha később volt ovud megjönni és később fog vagy ha sikerült, akkor a teszthez korai. 15 óta se telt el elég idő még.
2023. máj. 21. 10:08
 3/11 A kérdező kommentje:
Feszül teljes lent a hasam alja ,pici mensi görcsök …kicsi Fehér krémes folyás…Biztos hogy nem fog megjönni ,érzem….Holnap tesztelek,de kattog az agyam
2023. máj. 21. 22:47
 4/11 A kérdező kommentje:

Dràga kettes! Lehet nem is volt Ovum

Végig néztem ,csak 15-29között nem!

2023. máj. 21. 22:48
 5/11 anonim ***** válasza:
Ha érzed akkor tuti így van!!
2023. máj. 22. 07:21
 6/11 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon hosszuak a ciklusaim (45 nap), ebben a honapban pont volt kozti verzesem, ezert akkor egyutt voltunk a ferjemmel. Egyebkent zommel anovulacios ciklusaim vannak, kb. egy evben 4x van igy kozti verzesem.

Nekunk igy szerencsere osszejott, 42. napon csinaltam egy tesztet, ami mar egyertelmuen pozitiv lett. Ami nekem az elso tuneteim kozott volt, az a mellfeszules (bar ez nalam menzesz elott is jellemzo), mellbimbo viszketes (ez sosem szokott lenni), kinyomhatatlan pattanasok (menzesz elott oldalt az orcamon szokott kijonni egy darab, most viszont tele lett a homlokom, ami kb. utoljara kamaszkoromban volt ilyen), menstruacio szeru, de enyhe gorcsok, labfajdalom nelkul. Nalam mindig combfajdalommal kezdodik a menzesz, utana faj csak a hasam, most ez igy kimaradt.

2023. máj. 22. 19:42
 7/11 A kérdező kommentje:
Szia! Nekem folyamatos mensi gorcs es eleg sok feher folyas…teszteltem ma reggel gabriel tesztel ,de időntúl lett halvàny pozi..
2023. máj. 22. 23:33
 8/11 anonim ***** válasza:
Akkor az negatív, száradási csíkos
2023. máj. 23. 00:12
 9/11 A kérdező kommentje:
Ma is csinaltam , es ugyanolyan időntúli halvány pozi… Az is száradaási?
2023. máj. 23. 23:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Időn túl ÉRVÉNYTELEN
2023. máj. 24. 00:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!