Jelentett ez babát valakinél??
Sziasztok csajok ,létszi segítsetek….
Hosszúúú ciklusaim vannak a dokim “tudja” ,de napra pontosan jön meg December óta. Ovumat nézem eddig nem volt Peteérésem,vagyis a teszt nem mutatta ki de nyákom volt (tudom hogy ez igy magaba nemjelent ovut)…. Ebben a hónapban is néztem ,amikor néztem nem volt,viszont 15-29ig nem néztem és úgy gondolom akkor volt!! 17.-én kellett volna megjönnie de még azóta se semmi …Teszteltem 25ml Xepillel de negativ … Görcsölgetek,hol átlátszó nyálkás a wc papír ,hogy fehér krémes…Szerintetek még van esélyem,vagy megfog jönni?
Dràga kettes! Lehet nem is volt Ovum
Végig néztem ,csak 15-29között nem!
Nekem nagyon hosszuak a ciklusaim (45 nap), ebben a honapban pont volt kozti verzesem, ezert akkor egyutt voltunk a ferjemmel. Egyebkent zommel anovulacios ciklusaim vannak, kb. egy evben 4x van igy kozti verzesem.
Nekunk igy szerencsere osszejott, 42. napon csinaltam egy tesztet, ami mar egyertelmuen pozitiv lett. Ami nekem az elso tuneteim kozott volt, az a mellfeszules (bar ez nalam menzesz elott is jellemzo), mellbimbo viszketes (ez sosem szokott lenni), kinyomhatatlan pattanasok (menzesz elott oldalt az orcamon szokott kijonni egy darab, most viszont tele lett a homlokom, ami kb. utoljara kamaszkoromban volt ilyen), menstruacio szeru, de enyhe gorcsok, labfajdalom nelkul. Nalam mindig combfajdalommal kezdodik a menzesz, utana faj csak a hasam, most ez igy kimaradt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!