Mitől fájhat a mellem?
Elmúlt a mensim tegnap,de a mellfájdalom még mindig van.Mind kettő fáj de főleg a bal mellem,néha keményebbnek is érzem.Mitől lehet?Persze ha nem múlik el pár napon belül akkor megyek orvoshoz!
Köszönöm a segítségeteket!
Szia!
Köszönöm,hogy válaszoltál!
Nem mondhatnám rendesnek,hamarabb jött meg,nem volt olyan erős mint szokott,a színe sem volt az az élénk mint amilyennek kéne lennie.Hát nem tudom,hogy terhes lennék e mert a hőm lent van és az első napján a mensinek meg akkor éjjel görcsöltem is.Szóval nem tudom mi lehet,de a hasam is szúrkálgat.Elmúlt de tegnap olyan érzésem volt mint ha meg akarna jönni.Szerintem doki lesz a vége.
szerintem lehetsz terhes.
menj el dokihoz!
Szia Kedves utolsó!
Hú bárcsak igazad lenne!!!Voltam ma dokinál igaz csak a háziorvosnál mert más miatt is mennem kellett hozzá.Mondtam neki,hogy szombaton elmúlt a mensim de még mindig fájnak a melleim,ami az 1 v 2 nap mikor megjön akkor elmúlik,most meg még mindig van.Erre ő rögtön azt mondta,hogy azt tudom,hogy mert megjött attól még lehet baba is?!Szóval azt mondta csináljak egy tesztet.Okosabb nem nagyon lettem a dikotól,de megnyugtatott a mellem nincs csomó nem attól fájhat mert én úgy éreztem,hogy van.Azt mondta a mirigyek meg vannak duzzadva.Hát nem tudom mi lesz belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!