Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10es tesztek, cyclotest....

10es tesztek, cyclotest. Fentről lefele haladva: tegnap reggel, tegnap este 18 körül, ma reggel. Ma 15 dpo. Vajon kémiai?

Figyelt kérdés
Létezik, hogy tegnap este óta ennyit csökken, reggel 6hoz képest? [link]

2023. máj. 20. 07:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
11-es azta, tök jó ezeket olvasni, nagyon örülök! :) És ahogy mondod, az őrületbe tudják az embert kergetni a tesztek és a többi kismama, akiknek már nemvárt előtt 2 nappal erősebb a tesztjük, mint neked 5 hetesen. 😅
2023. jún. 1. 15:11
 22/31 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. Pontosan. Annyival de annyival streszesebb ez a terhességem mint az első. És tudjátok miért? Mert azzá teszem. Elsősorban avval, hogy itt olvasgatok a gyakorin😅 Vicces, de igaz. Ahogy az a közhely is, ha nincs probléma, csinál magának az ember. Úgy álltam neki a mostaninál, hogy már nem várt napja előtt teszteltem én is 3 nappal. Hiába volt már több kémiaim, akkor is tudni akartam elindult e valami. Mikor megláttam a halvány predictort a 10.dpon, örültem is, meg nem is, mert jött a tudat, hogy mi van, ha megint elmegy. Akkor elkezdtem ide feljárni, nézegettem a hasonló kérdéseket és megpróbáltam tök értelmetlenül következtéseket levonni. Közben persze minden nap minden féle tesztet használtam mint valami idióta, aztán amíg nem látott orvos, ki idegeltem a férjem is olyan kérdésekkel, hogy mi van, ha méhen kívüli? Vagy ha nem az, akkor miért nem egyforma a két csík most már. Miután kerek 6 hetesen el mentem dokihoz, nem volt más,csak petezsák szikhólyaggal. Na, akkor jött az, hogy másnál ilyenkor már szívhang van,mert azt olvastam és akkor biztos hogy nem fejlődik rendesen. Ez ment másfél hétig a következő kontrollig. Lett szívhang, rendben van egyenlőre minden. És ahelyett hogy megnyugodnék mit csinálok, na mit? Hát esz az ideg a következő ultrahangig, ami majd 15-én lesz. Akkor leszek kerek 12 hetes. És már azon pörgök, hogy aktuális lesz hamarosan a genetikai, nehogy valami rendellenességet találjanak. És miért. Mert sokat olvastam azt is. 🤦‍♀️2007-ben voltam terhes a fiammal. Akkoriban még néha hoxáztam. De például így 15 év után tudtam meg azt is, hogy terhesen ne nagyon edd az epret. Nyilván kilószámra zabáltam porcukorral. Eszembe sem jutott soha, hogy bármi baj lehet. Ez a tudatlanságnak volt köszönhető. Úgyhogy csajok, mondanám, hogy ne olvasgassatok, de már mindegy 😆 Beleszaladtunk ebbe a pofonba✌️🙌😘😘
2023. jún. 1. 15:46
 23/31 A kérdező kommentje:

18: a 4. teszt nemvárt mensi után 5 nappal készült... 😀 addigra már valahol 800 körül lehetett a HCG, sőt még lehet több is volt az alapján, hogy tegnap mennyit mértünk.

19: a Predictorral én speciel nem vagyok jóba, többször becsapott, erős volt míg más teszt halovány és kémiai lett, 1 hét késéssel megjött. Szóval emiatt féltem használni, bár kíváncsiságból lehet veszek egyet (csak a férjem meg ne tudja, ha kiteszem a lábam teszttel jövök haza :'D )

20: idegesítőek a tünetek, sok esetben ha elmúlik akk semmi gondot nem jelent de sajnos van, akinek rosszat jelez ha eltunik. De leget holnap mar ugy kelsz, hogy a reggel a wc elott toltod, aztan visszasirod a tunetmentes idot. Szivbol kivanom, h minden rendben legyen. :)

2023. jún. 1. 16:10
 24/31 A kérdező kommentje:
Kedves 22: mintha magamrol olvasnek 😂😂😂
2023. jún. 1. 16:12
 25/31 anonim ***** válasza:

Ööööö, mi ez az eper dolog? Érik nálunk az eper, csak azt eszem két napja.

Köszönöm szépen Kérdező a kedves szavakat, én is remélem, hogy rendben leszünk! Kicsit kételkedem, de igyekszem pozitívabb lenni.

Na, akkor megnyugodtan a Cyclotesttel kapcsolatban is, mégsem olyan halvány, amilyen nekem volt!

Kitartás nektek is és jelezzetek néha, hogy mi újság!

21-es

2023. jún. 1. 16:19
 26/31 anonim ***** válasza:
25-ös. Eheted nyugodtan. Itt futottam bele egy régebbi kérdésnél. Írták, hogy mivel trágyázva van a föld, előfordulhat toxoplazmózis. Erről is olvastam én marha. A legtöbb cikk pont hogy az eper jótékony hatásairól ír, a lényeg hogy alaposan meg kell mosni. Sajnos a mai világban mindent mosni kell amúgy is. Gyerekként a fáról ettük a szedret, ringlót, cseresznyét, meggyet, meg még sorolhatnám nap estig. Semmi bajunk nem volt. Pedig lefogadom, hogy homokot is ettetek ti is 🤣
2023. jún. 1. 16:32
 27/31 anonim ***** válasza:
11-es vagyok megint. Kérdező. Nálam is jönnek mennek a tünetek. Amíg nem használtam a Cyclogest kúpot, addig a mellfájásra keltem. Aztán 4 nap szedés után mintha elvágták volna, a mindjárt megjön érzéssel együtt. Nagyon derékfájós vagyok, egy pár napig az sem fájt. Na ne féd vissza jött minden. Nem olyan intenzíven, de van mellfeszülés, kisebb görcsök, meg az a szemét derékfájás. Nem egyformán fáj a mellem. Vannak nehezebb napok. Ma pl. egész tűrhető. Tegnap meg egész nap szúrkált. Tegnap előtt meg a fejem ment szét. Úgyhogy ez ilyen lesz a végéig valószínűleg. Ja és természetesen kib.. tul puffadok az elejétől kezdve. Az nem váltouott. De úgy, hogy fél idősnek nézek ki már most. Espumisan nem segít. A második trimeszterben reménykedem. Addigra talán elmúlik.
2023. jún. 1. 16:40
 28/31 anonim ***** válasza:

11-es, ugyanezt tapasztalom, 3-4 nap Utrogestan után teljesen megszűnt a mellfájdalom. Neked mikor tért vissza?

26-os, ó igen, jobb mindent alaposan megmosni!

21-es

2023. jún. 1. 16:49
 29/31 anonim ***** válasza:
11es vagyok. A 8.hétben kezdődött megint. A férjem meg is jegyezte, hogy most meg az a bajom, hogy fáj, eddig meg paráztam, hogy miért nem. 😅De ugyanígy vagyok a hányingerrel is. Elsővel soha semmilyen tünetem nem volt a mellfeszülésen kívül. Itt meg először a görcsökön idegeskedtem, aztán azon, hogy émelygek, de nem tudok hányni, most meg egyenlőre még inger sincs.
2023. jún. 1. 16:59
 30/31 anonim ***** válasza:

11-es, akkor a nagy mennyiségű progeszteron lehet az oka ennek? Nincs már akkora különbség az ösztrogén és a progi között (a kúpok hatására) és ezért múlik a mellfeszülés?

21-es

2023. jún. 1. 17:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!