Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 10es tesztek, cyclotest....

10es tesztek, cyclotest. Fentről lefele haladva: tegnap reggel, tegnap este 18 körül, ma reggel. Ma 15 dpo. Vajon kémiai?

Figyelt kérdés
Létezik, hogy tegnap este óta ennyit csökken, reggel 6hoz képest? [link]

2023. máj. 20. 07:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
10 es. Én is csináltam ilyen tesztet. A nyomába sem ért a többi 10es tesztnek és még a 25-ös clearblue is erősebb volt. Ne izgulj, minden oké 😊
2023. máj. 31. 06:16
 12/31 anonim ***** válasza:
Szia 11-es, köszönöm szépen a válaszod! Örülök annak, amit írtál! Sajnos tegnap szó szerint idegbeteg lettem a dologtól, éjszaka is alig aludtam, remélem ma már helyén tudom kezelni a dolgokat!
2023. máj. 31. 10:56
 13/31 A kérdező kommentje:
Nekem egyelőre HCG szerint nagyon fura volt ez a teszt, még direkt vettem később is de habár erősebb lett még mindig halványka. 19 dpon a livsane erzekenye mar szepen latszodott, azota a kevesbe erzekenye is ugyan olyan. (Szerettem volna vegre egy olyan tesztet, aminel erosebb a tesztcsik mint a kontroll, de ezt meg 14000 HCGvel se tudtam elérni, 5+5 hetesen lett ennyi.) :)
2023. jún. 1. 14:29
 14/31 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Wow, a 14ezer Hcg viszont nagyon jól hangzik! :) Én nem teszteltem azóta, csak szedem az Utrogestant, viszont semmi tünetem sincs, még a mellfeszülés is abbamaradt (pont az Utro óta). Úgyhogy hatalmas kérdőjel van bennem, de napokon belül vérvétel és ultrahang, akkor már okosabb leszek. Viszont annak nagyon örülök, hogy a teszt halványsága egyáltalán nem jelent rossz hcg értéket! Jó egészséget nektek!

12-es

2023. jún. 1. 14:34
 15/31 anonim ***** válasza:
Nekem egyébként ilyen volt nemvárt után 4 nappal, az alsó a Cyclotest: [link]
2023. jún. 1. 14:35
 16/31 A kérdező kommentje:
Nekem így alakultak a cyclotest tesztek: [link] A legfelsot mikor csináltam akkor volt 160 a HCGm. :)Szerintem biztos van, akinek nem úgy vagy olyan gyorsan jelenik meg a pisijében a HCG.
2023. jún. 1. 15:00
 17/31 A kérdező kommentje:
A tünet is érdekes, a férjem mindig kiröhög mert kenyszeresen nyomogatom a mellem, hogy erzekeny e. :D van h jobban faj van h szinte semmi.es nagyon enyhe emelygesem van, hanynom meg nem kellett.
2023. jún. 1. 15:02
 18/31 anonim ***** válasza:

És a negyediket már kimaradás után csináltad? Olvasgattam német fórumokon, sokan panaszkodtak arra, hogy a 25-ös érzékenységű tesztek jóval erősebbek voltak, mint ez.

Mondjuk a legfelső meg a 160 Chg nagyon durva :D

2023. jún. 1. 15:03
 19/31 anonim ***** válasza:
Kérdező. Nálam a Predictoron volt egyedül erősebb a teszt csík mint a kontroll 5 hetesen 😊 Én is sokat tesztelgettem. Ráadásul engem a digitális clearblue is ki készített 😅Amikor már eltelt 4 hét a fogantatástól számítva, még mindig 2-3 hetet írt. Elmúltam 6 hetes, mire 3+os lett. Addigra már a Gabriellen és az x-epilen is egyforma volt a két csík, de erősebb nem. Nem vagyunk egyformák. Lényeg, hogy nem jelent bajt, ha nem egyforma. 11es voltam.
2023. jún. 1. 15:04
 20/31 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon fájt nemvárt előtt, de ahogy elkedtem az Utrot, napról napra kezdett enyhülni, mára (4+6) konkrétan csak akkor érzem, ha erősen megnyomom. Tegnap óta 600 mg progeszteront szedek (eddig 400 volt) és a legtöbb esetben pont a magas progeszteronszint okozza ezt a tünetet, szóval passz. Hétfőn meglátjuk, mit mutatnak az eredmények!

18-as

2023. jún. 1. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!