12/23 anonim válasza:
Szerintem is az lesz. Amelyik teszten a menstruáció előtti napokban fotózva látszik a második csík színesen, mégha halványan is, akkor ott elindult valami. Én is a predictort javaslom.
13/23 A kérdező kommentje:
Ma csinaltam meg kettot!
Mind a ketto erosen pozitiv!
Terhes vagyok❤️
Koszonom mindenkinek aki segitett❤️
2023. máj. 21. 10:19
15/23 anonim válasza:
Szívből gratulálok! Hanyadik dpo-n lehetsz? ☺️
16/23 anonim válasza:
Nem hittem volna, csodás hír, a legjobbakat kívánom!
17/23 A kérdező kommentje:
Nem tudom hanyadik dpo.
Tegnap is csinaltam tesztet,es meg eleg halvany volt ,de latszodott h pozitiv.Ma reggel meg mar erosen ott volt a ket csik!
Nem tudom h ennek koszonheto e,de ha valakit erdekel,es a virag natura pco teajat ittam es szedtem a mehpempo kapszulat melle!En ugy gondolom hozza segitett ahoz h a vetelesem utan,az elso probalkozos honapban sokerult teherbe esnem.
2023. máj. 21. 11:21
18/23 anonim válasza:
Tudtaaaaam 🥰🙏🏻 gratulálok!!!!!
20/23 anonim válasza:
Gratulálok. 😊Mikor kellett volna
megjönnie?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!