Ma teszteltem X epil terhességi teszttel , hamar csináltam volna meg a tesztet? Többi lent
Szerintetek be lehet képzelni a tüneteket , ennyire durván ha sokat olvastam róla? Már hányinger is sűrűbben van es a szagok fura erzete
A barátom aztmondta közel sem volt ahhoz hogy elmenjen de közbe kiment pisilni,ami fura volt
13.án is teszteltem predictorral az is negatív lett akkor volt 17napja az aktus
Mennyire biztos îgy ha tüneteket észlelek még mindig
Akkor 100%, hogy nincs baba. H amár napok óta tünetelsz és még mindig negatív, akkor 100%, hogy nem terhesség.
Nekem az első tünetes napnál délután pozi lett a teszt, egyértelműen olyan voltam, mint aki másnapos... émelyegtem és szédültem, gyakorlatilag egész nap.
De még mindig nem jött meg ami nekem igencsak fura 😞mert altalaban mindig hamarabb jon a kelletenel es egy hete olyan erzesem van mintha meg akarna jönni
26.án voltunk együtt a predictor teszt biztosan kimutatná ? Reggeli vizeletbol csináltam
Biztos, hogy kimutatná... engedd el...
Az, hogy eddig mindig úgy jött meg, az egy dolog, mindig van egy alkalom amikor hirtelen mégse... lehet nem volt ovud, ilyenkor akár egy hónapot is késhet... nekem volt, hogy csak a harmadik esedékes mensi jött meg, mert egyszerűen leállt a ciklusom. Évente egyszer meg teljesen egészséges és normális, ha kimarad egy ovuláció és általa egy vérzés. Nálad ez pont most van. Ennyi, semmi fura nincs benne. Terhes nem vagy, ez az egy biztos, ha nincsenek erős fájdalmaid, akkor orvoshoz sem kell menni, csak, ha a következő esedékes mensi se jönne meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!