Takiska kérdése:
Ma teszteltem X epil terhességi teszttel , hamar csináltam volna meg a tesztet? Többi lent
Figyelt kérdés
14 napja voltam együtt párommal,nem védekeztünk de nem ment belém , 17.én kellene megjönnie de mindig hamarabb jött több nappal volt hogy 10nappal is , és 3-4napja fáj a hasam ,derekam, mellem ma kezdett el fájni, és teszteltem is de ma délután az x-epil gyorsteszttel az első csík nagyon hamar látszott , de negatív lett, hamar teszteltem volna ,kimutatná ez a teszt?2023. máj. 10. 19:17
11/27 anonim válasza:
Hát peched van a dokikkal... mondjuk valljuk be, csak akkor foglalkoznak az emberrel, ha közli, hogy gyereket akar és egy éve nem sikerül... mindenki más meg le van tojva. Tisztelet a kivételnek, mert vannak jó dokik is.
12/27 A kérdező kommentje:
Hát én nem ismerek jó dokit ,Miskolci vagyok😵💫
A facelle érzékenyebb teszt lehet ?
2023. máj. 10. 20:26
13/27 anonim válasza:
Igen, az érzékenyebb, de igazából pl nekem mikor a facelle halvány pozi volt, aznap az x-epilen is derengett... én ebből tudtam, hogy a facellen a halvány pozi tuti babát jelent. Én azt mondom, két nap múlva tesztelj, akkor már biztos lesz, és használj nyugodtan facellet. De szerintem nem vagy terhes.
14/27 A kérdező kommentje:
Remélem mar 2nap múlva nemkell teszt hanem megjön mert most is úgy fáj a hasam mint amikor meg akarna jönni
De köszönöm a kommenteket valamennyire megnyugtatott
2023. máj. 10. 20:45
15/27 A kérdező kommentje:
Még az lenne a kérdésem hogy miben különbözik a mellfájdalom a terhesség vagy a mensi előtt?
2023. máj. 10. 20:47
16/27 anonim válasza:
Szerintem semmiben nem különbözik, vagyis inkább utólag lehet okos az ember magához képest. Nekem pl úgy fájt, mint másnak mensikor... szóval tünetekből nem lehet következtetni.
17/27 anonim válasza:
Nekem 24-26 naposak szabályosan váltakozva a ciklusaim. 2. babámat várom, szóval azért ne temessük már akinek nem 28-30 napos.
18/27 A kérdező kommentje:
Ennyi tünetem ugye nemlehet ilyen hamar ,ha 27.én voltunk együtt utoljára ? Mellfájdalom,derékfájás ,alhasi fájdalom,mintha meg akarna jönni , étvágytalan is vagyok, a szagokat furcsábban érzem ,szédülés enyhén ,hányinger remélem csak beképzelem mert napok óta ezen kattog az agyam😞
2023. máj. 10. 23:09
19/27 anonim válasza:
Nekem másképpen fajt a mellem , két oldalt. Menzinel meg az egész mellem
20/27 anonim válasza:
Nem temettem, de 22 napossal nincs is peteérés, az baromi kevés. 24-38 nap között van a rendszeres ciklus. Ez alatt vagy felett rendszertelennek hívják. Ennyi. A leírtak alapján meg egyértelmű, hogy nincs rendben. Nekem is ugrál most a ciklusom, 31-40 között, nem is vagyok rendben...IR, pajzsmirigy stb... kezelve vagyok, most kezd normalizálódni. Miért baj tudnia, hogy hogy valami nem oké? Ez nem halálos...csak nem normális....de nem tudom miért csodálkozo....vannak akik azt hiszik, ha csak 2-3havonta mensiznek az milyen szuper....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!