Ez mit jelent a tergességi gyorsteszten?
Figyelt kérdés
A barátommal megszakitassal vedekezunk.Meg csak 1 napja kesik viszont szinte sose szokott kesni sot ah utobbi fel evbe mindig 2 nappal elobb jott meg.Ha kesik a menstruacio 1 het elteltevel mutathato csak ki?Csinaltam egy tesztet x-epil feher zold dobozosat viszont rapisiltem es nem poharba tettem.A teszten csak egy fel csik jelent meg.2023. máj. 9. 16:16
2/8 A kérdező kommentje:
Így nézett ki 5 perc után és nem változott,10 perc után kidobtam mert a leiras szerint utanna mar nem ervenyes.
2023. máj. 9. 16:19
3/8 anonim válasza:
Csinalj egy másikat de úgy ahogy azt leírják!
4/8 anonim válasza:
Nem a leírásnak megfelelően használtad. Csodálkozol, hogy értékelhetetlen az eredmény?
5/8 anonim válasza:
Remelem nem vagy terhes. Aki egy tesztet nem tud megcsinalni leirasnak megfeleloen, az inkabb ne is szexeljen 🤣🤣🤣
Bar a vedekezes se megy, ahogy latom, mert a megszakitas nem az.
6/8 anonim válasza:
Ráadásul a kép alapján mintha lenne is ott valami. Csinálj egy tesztet normálisan!
7/8 anonim válasza:
nekem is úgy tűnik mintha lenne ott egy kósza második csík. Új teszt, de rendeltetés szerűen használd! Ezt így butaság lenne bárminek is elkönyvelni.
Ha csináltál azért írd már meg mi lett. Kíváncsi vagyok.
8/8 A kérdező kommentje:
Olyan helyen voltam ahol nem nagyon tudtam volna szerezni egy poharat,mivel korabban olvastam h mas is csinalta igy es jol mukodott ezert gondoltam most gyorsba megcsinalom max veszek meg egyet.Ma rendesen csinaltam egyet es negativ lett szerencsere.A segito kommenteket koszonom es legyen szep napotok<3
2023. máj. 10. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!