Itthon elvégezhető TSH gyorsteszt?
Vettem, mert tű fóbiám van, és csak akkor megyek vérvételre, ha nagyon muszáj. Ezzel úgyis el tudok szenvedni itthon alapon gondoltam én. Jó beletelt kis időbe, mire páromnak engedtem, hogy megszúrjon ujjbegyen. Lényeg az, hogy halvány pozitív lett az eredmény.
Ér ez valamit egyáltalán? Az biztos, hogy jelenleg nagyon feszült vagyok emiatt.
Számíthat az eredményben, hogy tegnap jött meg?
Tudom előre is, hogy úgyis el kell menni vérvételre, ha sikerül a baba,de egyelőre amíg nem szükséges addig próbáltam itthon megmérni a pajzsmirigyemet.
Kérlek arra válaszoljatok ér e valamit ez így egyáltalán, és számít e hogy megvan?
Köszi előre is
Ennyire halvány, de ez már szerintem pozitívnak számít 😔
Jövőhéten elmegyek vérvételre, muszáj leszek. Addig gyűjtök erőt, mert rettenetesen félek.
Apukám is azt mondta számára kellemetlenebb az ujjbegyes szúrás, mint a vérvétel. Pedig én egy pillanatra éreztem egy kb semmit mondó "kellemetlenséget", de említésre sem méltó volt. Tudom, hogy egy semmiség, de valamiért megmagyarázhatatlan okokból rettegek tőle.
Muszáj elmenni, mert ha magas, lehet, teherbe se esel.
Én minden vérvételen elájultam, de szerencsére nálunk már ágyon veszik az ilyen ilyen Istencsapásoktól😂
Holnap viszont máshova kell mennem inzulin terhelésre. Szóval, hajrá, ha én túlélem, te is túl fogod. A gyerekért sok mindent be kell vállalni 🤷🏼♀️
Köszönöm szépen a válaszokat, mára kissé megnyugodtam.
Kedves #7es Anyukám a vérellátóban dolgozott 30+ évig (mára a DNS osztályon van) mikor kicsi voltam sokszor voltam a munkahelyén bent, pl mikor ovi szünet volt, vagy a későbbiekben iskola szünet. Végig néztem több ezer vérvételt, akiket Anyu, és a kolléganői szúrtak. Mindig én voltam akikekkel foglalkoztak a félős emberek, én meg szívesen beszélgettem velük, meg gyerekként tettem is az agyam nekik gondolhatod :D Szerettem ott lenni, de már akkor nem lettem volna a helyükben. Apukám rendszeres véradó volt, 2 órát ült a székben, és amire szükségük volt kivonták, a maradékot visszakapta. Tudom teljesen laikusként írtam le, de a félelmem miatt nem mertem bele ásni magam sosem. Talán a félelmem innen indul, fogalmam sincs mi lehet az oka. Anyuval beszéltem ma, azt mondta covid óta nagyon megszigorították, és nem lehet bevinni családtagot sem, pedig titkon reméltem le tudja venni nekem, aztán rájövök, hogy semmiség az egész újra, és bátran megyek majd dokihoz. Sajnos nem megoldható. Magamra maradtam, hogy valahogy leküzdjem. Mellesleg Anyukámnak is alulműködött majd elmúlt magától. Ő azt mondta ezzel a szr teszttel ne foglalkozzak semmit. Egyik tünetem sincs sem a túl, sem az alulműködésre. Azt javasolta kicsit pihentessem a témát, mert a stressz is, amit ez a buta teszt okozott az is befolyásolja a TSH értéket, és sok minden más is. Szerinte várjak 2-3 ciklust még (ez a 7.ciklusom eleje amióta próbálkozunk) és ha akkor sem akkor menjek laborra, és nőgyógyászati vizsgálatokra. Apukám azt mondta ő elmenne mostanában, mert nem tart semmiből, nagyobb a füstje, mint az egész. Barátnőm is azt mondta elmenne mostanában. Párom teljesen támogat minden szinten bárhogy döntök, de neki is belefér még 2-3 hónap, illetve mondta a stresszel kezdünk valamit.
Mostmár végképp tanácstalan vagyok mit csináljak.
Igazából csak arra volt szükségem, hogy most ezt kiírjam magamból.
További szép napot mindenkinek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!