Mmtimi1212 kérdése:
Ez még lehet terhesség?
Figyelt kérdés
Sziasztok, szerintetek még van esély így a babára? Ciklusom 17. Napján volt egy egyszeri minimális vérzés, majd utána 1 napig barnazas ami teljesen elmúlt. A ciklusaim 27-28 naposak és mindig pontos. Mielőtt megjonne pár nappal előtte mindig van egy kis barnázas szintén. Most mikorra vártam volna ez teljesen elmaradt. A megjon érzés meg mindig megvan (enyhe derék fájás és a hasamnál is érzem). Most jelenleg 6 nap késésnél járok és a reggeli teszt negatív. A párommal megszakitasos módszert alkalmazzuk. Annyi történt, hogy a mensi előtt 1 héttel úgy voltunk együtt, hogy 2x volt aktus és ott elkepzelheto, hogy nem mosta meg rendesen.2023. máj. 8. 10:19
1/6 anonim válasza:
Megszakítotok, a teszt 6 napos késésnél negatív. Mi a kérdés?!
2/6 anonim válasza:
"Annyi történt, hogy a mensi előtt 1 héttel úgy voltunk együtt, hogy 2x volt aktus és ott elkepzelheto, hogy nem mosta meg rendesen."
Szerinted a mosakodás fogamzásgátló módszer? Gondolod kitusolja a húgycsőből a spermát? Atyaég...
3/6 A kérdező kommentje:
1. A kérdés hogy ha esetleg akkor sikerült valamilyen módon teherbe esni azt mutatná-e a teszt?
2. A mosdást úgy értettem, hogy nem biztos h elment pisilni.
2023. máj. 8. 10:34
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Akkor valószínű más az oka, hogy nem jön meg. Sajnos a dokihoz csak 2 hét múlva kaptam időpontot, így csak a találgatás van addig 😊
2023. máj. 8. 11:05
6/6 anonim válasza:
Ovu után 10 nappal mutatja a 10 es teszt, így ha 17 volt ovu, akkor nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!