Kényelmetlen fürdés ovulációkor?
Sziasztok!
Napok óta gondolkodom ki írjam e a kérdést, mert szinte biztos vagyok benne, hogy én fogom fel bután.
Arról lenne szó, hogy én nem szeretek zuhanyozni. Csak akkor zuhanyzom, amikor megvan, mert hát tisztálkodni kell. A többi napon nem forró vízben, hanem kellemesben fürdök, de általában 20 perc alatt kész vagyok. Amióta próbálkozunk a babával, azóta mindig félek attól, hogy a víz "kimossa". Előtte mindig elmegyek wcre, de amint kijövök a kádból megint kell mennem. Ez normális? Próbáltam rá keresni, és többen írták, hogy normális.
Ugye a termények napokon, de főleg ovuláció környékén így nem tud "kimosódni"?
Tudom, hogy mi merre van egy nőben, mert nem vagyok már kamasz, de valamiért mégis azon a héten rosszul érzem magam minden fürdés alkalmával. Kérlek erősítsetek meg, hogy végtelenül butaság ez a fajta félelmem.
Annyit még hozzá tennék, hogy nem aktus után rohanok fürdeni.
Köszönöm, ha valaki ezt helyre rázza bennem :)
Legyen szép napotok
Mondjátok ti, akik negatív teszteket raktok fel, hogy ti is látjátok? 😅🤷 A semmit nehéz. Én soha nem raktam fel tesztet 😁
Én is odaírhatnék a legtöbb kérdés alá, hogy de sötét vagy meg minden.
Biztos az utolsó két válaszoló szuper anya, vagy szuper anya lesz 😏 nekik sosem fordult meg semmilyen buta kérdés a fejükben.
Na erről is ennyit 😄
Majd akkor én is innentől ilyen büdös bunkó leszek, mint a válaszolók 90%-a. Úgy néz ki ez a trendi.
Mindenkibe, szinte az összes kérdés alatt beleálltok. Kicsit el lehet gondolkozni, ha kirak valaki valami kérdést, azt okkal teszi. Amennyiben oltári nagy baromság akkor tovább pörgetek, ha már ide járok a szabadidőmben. Engem legalábbis így neveltek 🙂
Egy biztos, én nem fogom ilyen stílusra nevelni a gyermekemet. Tőlünk azt fogja látni, hogy nem csúfolódunk, nem degradálunk, ha nem megy szépen akkor sehogy inkább. Nem kell mindenbe beleszólni. Biztosan te is tettél már fel olyan kérdést, ha nem is ide, de magadban, vagy privátban valakinek, amitől én is azt gondolnám, hogy atya úr isten..
Van az a szint, mikor már én sem tűröm a nagy okosok kiokatását. Ezekre mondják azt, hogy a **** nők 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!