Szerintem esélytelen, barátnőm szerint lehetséges. Szerintetek?
Ha együtt fürdök a fiúmmal és előváladék kerül a vízbe, de közel ülök hozzá a kádban, a lábainál. Szerintem esélytelen ugy teherbe esni hogy tusfürdő/habfürdő/fürdőbomba van a meleg vízben, hisz a spermák a vízben meghalnak.
Szerinte mivel közel vagyok a nemi szervéhez igy mielőtt elpusztulnak hozzám juthatnak a spermiumok amik esetlegesen az előváladékban vannak. Sőt váltig állítja hogy ismerőse így lett terhes.
Tényleg lehetséges lenne?
Eü diplomám van. Esküszöm visszaadom, ha valaki így tényleg teherbe esett.
Ez lehetetlen.
Inkább az lehet, hogy vagy a barátnőd, vagy a bizonyos ismerős kamuzik, illetve túlgondolja az egészet.
Te jól tudod a dolgokat, azonban bizonyos körökben dívik az az elmélet, hogy ez alapján, ha kádban szeretkeznek védekezés nélkül (vagy akár megszakítással), akkor sem lehetnek terhesek, mert a melegvíz. Nos, ez viszont már nyilvánvalóan téves, és így lehetett terhes az illető.
Egy olyan szituban, amit te leírsz, ahol aktus nem történik, a terhesség kizárt.
Igen. Én is pont így gondolom. Ha úgy fürdik együtt adott pár (mi nem igy szeretnénk) hogy a férfi a nőben van az más kérdés.
Mi csak fürdést tervezünk, másra ott az ágy, így én úgy gondolom hogy mindegy hogy 2 perces a fürdésünk vagy 20percet vagyunk a kádban mert pl elbeszélgetünk és ha az “ölében” illetve a két lába között is ülök akkor sem leszek terhes. Természetesen úgy értem hogy tényleg ülök a kádban, ugy hogy nincs bennem.
Köszönöm a válaszokat.
Ja és egyik kérdező, igen, a barátnőm. Nem mindneki olyan sekélyes hogy “barátnőre” kenni a butább kérdését. Magammal meg egy témában (pl ebben a témában) nem tudnék vitatkozni, csak a barátnőmmel. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!