Akinek a predi tesztje valós pozitív lett annak már rögtön látszódott a két csík vagy csak pár perc elteltével?
Figyelt kérdés
Ma reggeli első vizeletből csináltam a tesztet, kb 2 perc után is negatív volt, ki is dobtam. 9 körül jött egy sugallat, hogy rá kéne nézni. Hát ott volt a két csík. Nagyon halvány de ott van és rózsaszín. Sose volt még ilyen, eddig mindig csak 1 csíkos volt.
Kérdésem, hogy akinek pozitív lett már akkor látszódott amikor futott fel a csík vagy csak később jelent meg a második csík?
2023. máj. 1. 19:35
11/19 anonim válasza:
Két nappal nemvárt előtt csináltam, egyből megjelent mindkét csík ahogy futott fel.
12/19 anonim válasza:
Nekem kellett hozzá vagy 10 perc, 12.dpo-n.
13/19 anonim válasza:
Az elsőnél rögtön, most délután csinaltam meg, és várni kellett 2-3 percet, de a másnap reggeli már egyből.
Nekem a kikukazott tesztek voltak pozitívak.
14/19 anonim válasza:
Nekem is volt időntúli pozitív, két nap múlva időn belül kijött a második csík. Attól is függ, a ciklus hanyadik napján teszteltél. Ha már az elmaradt mensi napján vagy utána, akkor időn belül illene kijönnie a második csíknak.
15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, holnap csinálok másikat :)
2023. máj. 2. 11:07
16/19 anonim válasza:
13as.
Bocsi, negatívak voltak a kikukazott tesztek.
17/19 anonim válasza:
Ahogy ment fel a vizelet már derengett, 1 percen belül egyértelmű pozitív volt mind a kétszer, amikor terhes voltam. 12 Dpo-n mind a kétszer ugyanolyan erős volt a két csík.
19/19 A kérdező kommentje:
Megjött tegnap este.
2023. máj. 7. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!