Akinek a predi tesztje valós pozitív lett annak már rögtön látszódott a két csík vagy csak pár perc elteltével?
Figyelt kérdés
Ma reggeli első vizeletből csináltam a tesztet, kb 2 perc után is negatív volt, ki is dobtam. 9 körül jött egy sugallat, hogy rá kéne nézni. Hát ott volt a két csík. Nagyon halvány de ott van és rózsaszín. Sose volt még ilyen, eddig mindig csak 1 csíkos volt.
Kérdésem, hogy akinek pozitív lett már akkor látszódott amikor futott fel a csík vagy csak később jelent meg a második csík?
2023. máj. 1. 19:35
2/19 anonim válasza:
Rögtön látszódott, ahogy futott fel rajta a vizelet. Időn túli, kikukázott teszt értékelhetetlen, nem valós eredményt mutat.
3/19 anonim válasza:
Ahogy ment fel a vizelet, alig lárlthatóan de egyből derengett, hogy ott lesz valami.
4/19 anonim válasza:
Amikor korán lett pozi akkor 1 percen velül, de nem ahogy ment fel.
De xepil a mensi esedékes napján a korábbi terhességekkor amikor ment fel, akkor már derengett
5/19 anonim válasza:
Nem is pont egyből, de 1 percen belül megjelent a 2. csík.
6/19 anonim válasza:
Egyből megjelent a második csík.
7/19 anonim válasza:
Egyből. De én 1 hét késésnél csináltam a tesztet.
8/19 anonim válasza:
20 másodperc múlva jelent meg a 2. csík, 11. dpo-n
10/19 anonim válasza:
Ez annak volt a függvénye, hogy hol tartottam a ciklusban.
Ha késett, akkor egyből latszodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!