A BIOSYNEX terhességi teszt tényleg az aktustól számított 8 nap elteltével pozitív eredményt mutathat?
Természetesen csak terhesség esetén.
Mert ez van a dobozán. 🙂 9-10 napja voltam együtt a párommal. Szerintetek ha megcsinálom, mutathat valamit, peteérés időpontjától függetlenül? (Mivel azt nem tudom mikor volt) Vagy csak a pénz úszik vele!? Volt akinek ilyen hamar kimutatta?
Aktustol felesleges számolni. Ha nem tudtam a peteerest akkor úgy számoltam, hogy utána 14 nap. Ha számít az a szex valamit akkor kb legkorábban is 10.dpon vagyok, de lehetek a 13.dpon is.
Ha 10 napja voltál a pároddal legalább 2 napot várnék, de inkább 4-et.
Predi is hamar kimutatja, de a kérdés hogy érdemes e? Ebből lehet kémiai terhesség is. Ezt neked kell eldontened.
Amíg így hirdetnek egy terhességi tesztet, nem is értem, mit várunk a kérdezőktől....aztán, ha mensi alatt volt aktus....8 nap múlva a legtőbb esetben még peteérés sincs...nem hogy terhesség...
Maximum ovu után 8 nappal mutathat....nem aktus után....
Én csak úgy pislogtam a hirdetésen mikor olvastam xD
2-es vagyok, nem tudom miért pontoztak le, na de ha ebben lelitek az örömötöket akkor jól van….
Kérdező, azért még ne szomorodj el, amíg nem jön meg ott az esély! Lehet pár nap múlva még pozitív!
Köszi! Próbálkozok majd pár nap múlva is mindenképp!
Nem tudom ki pontozott le, de én nyomtam egy pipát most neked az a biztos, így vissza ugrott picit a százalék. 🙂
Köszönöm kedves vagy!
Szorítok neked addig is, majd írj mi lett 🤞🤞 :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!