Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A BIOSYNEX terhességi teszt...

A BIOSYNEX terhességi teszt tényleg az aktustól számított 8 nap elteltével pozitív eredményt mutathat?

Figyelt kérdés

Természetesen csak terhesség esetén.

Mert ez van a dobozán. 🙂 9-10 napja voltam együtt a párommal. Szerintetek ha megcsinálom, mutathat valamit, peteérés időpontjától függetlenül? (Mivel azt nem tudom mikor volt) Vagy csak a pénz úszik vele!? Volt akinek ilyen hamar kimutatta?

2023. febr. 9. 14:36
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Csináltam egyet nemrég, mert ilyen türelmetlen vagyok. Tiszta dilinek érzem magam. :D A hasam szurkál, érdekesen feszül. Sokszor elbizonytalanodom, egyszer úgy érzem terhes vagyok, másszor egyértelműen pms tüneteim vannak csupán. Egy Predictor Early-t csináltam kb 30 perce. Mintha lenne egy kis halvány árnyék a tesztcsík helyén, de végül is a menzesz applikációm szerint ma vagyok a 7. dpo-n. Szóval, megint csináltam egy tesztet, bár semmi értelme nem volt. 🙂
2023. febr. 13. 16:41
 12/21 A kérdező kommentje:
2023. febr. 13. 16:43
 13/21 anonim ***** válasza:

Az applikació nem biztos, hogy jól mutatja az ovut. 3-4 hónapig én is csak azt használtam, aztán elkezdtem ovu tesztelni és totál máskor volt az ovum, mint ahogy a naptár mutatta. Mondjuk nekem 29-33 napos ciklusaim vannak, és minden hónapban változó, hogy hányadik napra jön meg. Most, hogy teszteltek így biztos az ovum, ma vagyok a 7dik dpon, már alig várom, hogy tesztelhessek.

Szóval kedves kérdező, ha neked is később volt ovu mint ahogy az applikáció számolja, akkor várj még pár napot remélem nagyon, hogy szép pozitív lesz :)

Szerintem 7. dpon ráadásul délután nagyon korai voltál. De viszont én tényleg megértem, én is alig bírom már 😂

D

2023. febr. 13. 17:08
 14/21 A kérdező kommentje:
De jó! Akkor együtt izgulunk? :) Megírod majd ha tesztelsz?
2023. febr. 13. 18:25
 15/21 anonim ***** válasza:

Igen, együtt izgulunk 😍! Megírom mindenképp, legalább még két napot ki akarom húzni 🙈 de nem biztos, hogy kibírom, már nagyon izgatott vagyok.

D

2023. febr. 13. 19:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Mi lett azóta kérdező?
2023. márc. 1. 11:14
 17/21 anonim ***** válasza:

Nálunk nem volt sikeres sajnos az előző hónap, most bízok benne hogy márciusban sikerül ☺️

D

2023. márc. 1. 14:43
 18/21 anonim ***** válasza:
Mizu veletek azóta csajok??🙏🙏😘
2023. máj. 3. 16:27
 19/21 anonim ***** válasza:

Hát nálunk mégis csak sikeres volt a február, 20-án kellett volna megjönnie de nem jött meg. 🥳

Ma vagyok 10 hét + 2 napon, holnap megyünk ismét orvoshoz. Nagyon vártuk már 🥰

Nálatok csajok mi újság? Kérdező?

D

2023. máj. 3. 21:53
 20/21 anonim ***** válasza:
Gratulálok 19es..🙏
2023. máj. 4. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!