A BIOSYNEX terhességi teszt tényleg az aktustól számított 8 nap elteltével pozitív eredményt mutathat?
Természetesen csak terhesség esetén.
Mert ez van a dobozán. 🙂 9-10 napja voltam együtt a párommal. Szerintetek ha megcsinálom, mutathat valamit, peteérés időpontjától függetlenül? (Mivel azt nem tudom mikor volt) Vagy csak a pénz úszik vele!? Volt akinek ilyen hamar kimutatta?
Az applikació nem biztos, hogy jól mutatja az ovut. 3-4 hónapig én is csak azt használtam, aztán elkezdtem ovu tesztelni és totál máskor volt az ovum, mint ahogy a naptár mutatta. Mondjuk nekem 29-33 napos ciklusaim vannak, és minden hónapban változó, hogy hányadik napra jön meg. Most, hogy teszteltek így biztos az ovum, ma vagyok a 7dik dpon, már alig várom, hogy tesztelhessek.
Szóval kedves kérdező, ha neked is később volt ovu mint ahogy az applikáció számolja, akkor várj még pár napot remélem nagyon, hogy szép pozitív lesz :)
Szerintem 7. dpon ráadásul délután nagyon korai voltál. De viszont én tényleg megértem, én is alig bírom már 😂
D
Igen, együtt izgulunk 😍! Megírom mindenképp, legalább még két napot ki akarom húzni 🙈 de nem biztos, hogy kibírom, már nagyon izgatott vagyok.
D
Nálunk nem volt sikeres sajnos az előző hónap, most bízok benne hogy márciusban sikerül ☺️
D
Hát nálunk mégis csak sikeres volt a február, 20-án kellett volna megjönnie de nem jött meg. 🥳
Ma vagyok 10 hét + 2 napon, holnap megyünk ismét orvoshoz. Nagyon vártuk már 🥰
Nálatok csajok mi újság? Kérdező?
D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!