Hat engem is ez idegesit hogy miert nem jön meg? 3 honapja probalkozunk de ez az idö is olyan hosszunak tünnik! Meg afolyamatos rosszulletek? Furcsa vagy csak nekem tünik annak? Holnap csinalok meg egy tesztet de nem sok remenyem van!
Bocsi,nem értem,hogy mi a kérdésed.
Idegesít,hogy miért nem jön meg?Tehát nem szeretnél babát,ideges vagy,hogy nem jön meg? De akkor mi az,hogy 3 hónapja próbálkoztok? Én is pont ennyi ideje szeretnénk terhes lenni,de nálunk sem jön össze...
szerintem meg egy unatkozó kis fruska, aki egyedül vagy a vele egy szinten lévő kis barátnőivel írogatják a kérdéseket, és jókat röhögnek azon, hogy vagyunk páran olyan hülék, hogy vesszük a fáradságot és próbálunk segíteni...
ez az én véleményem lehet pontozni, vagy válaszolni végre
Miért kell azonnal lehurrogni ha kérdez valaki valamit akár tizedjére is.Én meg tudom érteni a helyzetét mi csak 2 hónapja próbálkozunk, de igen nagyon hosszúnak tűnik az idő. A tesztet meg ne vidd túlzásba mert a több negatív teszt nagyban befolyásolja a lelki világodat, és hidd el az is hátráltatja a "babaprojekt" eredményességét.:)
Kívánok Neked minnél hamarabbi babásodást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!