Jól ezek az értékek?
Március 24-én volt az utolsó mensim. Április 23-25 + teszt. 27 UH-n ez állt:
Nem mondott semmit. Május 17-én megyek újra. Eddig enyhe görcseim voltak, magnéziumot szedek. Azóta az sincs. Olyan, mintha terhes se lennék. Ez kicsit megrémiszt. Nektek milyen tüneteitek voltak ilyen korán?
Annyi, hogy ha mensi szerint néztem, akkor tegnap volt 6 hét 3 napos. Viszont az UH "csak" 6 hét 1 naposnak írta a méretek alapjan. Vagy azt nem tudom mi alapján jelzi ki, adatok nélkül. 🤨 De azért várom a jövőhét szerdát is, ott már a "saját" orvosomhoz megyek.☺️
Majd írjatok Ti is!☺️
Az a két nap nem számít semmit, lassaban ágyazódott be. Ezek csak számok. 2 hét eltérésnél lehet picit utána nézni, hol van a gond... szóval ne aggódj :D
Ilyenkor még több az eltérés, mert túl pici, nehezebb mérni. Mindig űlőmagasságot néznek, farkcsonttól fejbúbig, de ugye ilyenkor még nehéz így mérni. 12. heti uh-n fogják pontosítani, akkor a legpontosabb a méret, akkor írják ki a szülés várható idejét.
Utána egyéni ütemben nőnek már, ezért vannak eltérések a végén súlyban és hosszban is a babák között. De ez a legjobb viszonyítási alap, hogy ne legyenek túl sokat bent, vagy ne jöjjenek ki túl hamar.
Én ma voltam! Direkt vártam...mensi alapján 7+3 vagyok. Most mérésnél 6+2 jött ki, két hét múlva vissza kell menni. Pedig ezt akartam elkerülni. 😀 A mensim felborult az utóbbi időben és valszeg később volt peteérés. Sebaj! Minden rendben eddig!🥰
17mm-s ép petezsák, szikhólyag 3mm. A kis szívét láttuk pulzálni.
Szorítok nektek! Várom a többi beszámolót! 🙃
7es voltam.
Gratulálok nektek :) Mindenekinek boldog babavárást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!