Jól ezek az értékek?
Március 24-én volt az utolsó mensim. Április 23-25 + teszt. 27 UH-n ez állt:
Nem mondott semmit. Május 17-én megyek újra. Eddig enyhe görcseim voltak, magnéziumot szedek. Azóta az sincs. Olyan, mintha terhes se lennék. Ez kicsit megrémiszt. Nektek milyen tüneteitek voltak ilyen korán?
Normális, hogy csak ennyit látott, terhességi kornak megfelelő.
Nekem például semmilyen tünetem se volt.
Ilyenkor nem mindenkinek van tünete nekem pl srmmi se volt 2 gyerekkel se csak a magnézium hiány.
Korai terhesdég kb 4 5 hetes lehetsz vagy meg kisebbb.
Pihenj és várj türelmesen hogy 17.e legyen :)
Aki bunkó választ ad, az valószínüleg azonnal terhes lett, vagy nem is akart az lenni és azért nem tudta ilyen hamar… szóval velük ne foglalkozz :)
most az a jó ennyire az elején, ha nem fáj, nem görcsöl, stb. Minimális húzódó érzésed ha van, nagyon enyhe mensis fájdalom, az belefér, de ezekre van a magnézium. A többi tünet meg majd jön. :) majd írj, hogy mi újság.
Nekem minimális mellfájdalom (meg a puffadás) volt csak a tünetem, az is jött-ment. Hányinger, émelygés soha nem volt.
Szerintem ha nincs tüneted, az teljesen normális, bajt inkább az jelezhet, ha van, de hirtelen megszűnik, de még ez sem törvényszerű.
Nekem is március 24 az utolsó mensi első napja és én is április 26án teszteltem pozitívat...😀
Nekem második gyerek lesz, semmi panaszom nincs úgyhogy csak május 16ra kértem az időpontot. Első gyereknél a 6.héten mentem (nem tudtam mikor kéne olyan izgatott lettem) és visszahívott 2hét múlva. Úgyhogy most egy kört kihagytam és nagyjából a 8.hét közepén megyek elsőnek. Akkor már remélem lesz szívhang és minden rendben lesz! (Sose lesz május 16.😆)
Semmi panaszom nincs. Max annyi, hogy tüsszentéskor úgy érzem kiszakad a méhem vagy hirtelen mozdulatnál belenyilal de semmi egyéb szerencsére. Ja igen...a mensi szerű görcsölés is alkalmanként van, de az az első terhességnél is a 24.hétig volt. Akkor ajánlották a magnerotot és az segített. Másik fajta magnézium nálam nem működött.
Teljesen megértelek, hogy elmentél dokihoz! :) Én is gondolkoztam rajta...meg ahogy telik az idő, egyre többször jut az eszembe, hogy csak el kellett volna menni....😄
De akkor már hárman vagyunk a kérdezővel együtt... 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!