Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Utalhatnak beágyazódásra a...

Utalhatnak beágyazódásra a tünetek?

Figyelt kérdés

7 nap múlva kellene megjönnie a nem várt mensimnek. Tegnap és tegnap előtt erős alhasi fájdalmat éreztem. Néha szurkált a bal méhem, és a köldököm környéke. Pecsételő vérzést nem tapasztaltam.

Ma gyorsan száradó fehér folyásom volt.

Ovulációs teszteket használva, 15-én, 17-én és 18-án voltunk együtt a párommal.

Holnap tesztelhetek legkorábban.

Elképesztően izgulok, azt hiszem ezért is teszem fel ezt a kérdést. Nagyon nagyon nagyon szeretnénk egy kisbabát.

Negatív, trollkodó válaszokat nem kérek, inkább azok véleményére számítok akik már átélték ezt a csodás várakozást, vagy éppen babaprojektben vannak.

2023. ápr. 27. 18:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
76%

És még neki áll feljebb, holott MINDENKI leírja, hogy teljesen feleslegesen tesztelsz egy héttel korábban. 🤣

Gondolom negatív lett ma reggel. :)

Tartsd meg a józan eszed, igaza van elsőnek.

2023. ápr. 28. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!