A tüneteim utalhatnak arra, hogy sikerült a beágyazódás?
Figyelt kérdés
A ciklusom 31 napos, a temékenységi naptár szerint és szerintem is a 17.napon volt peteérésem. A hivatalos adatok szerint akkor a 23 napra fejeződik be a beágyazódás. A 24 napon már fehér folyásom volt, ma vagyok a 25 napon és ma is az van. És tegnap este érzékeny volt a mellbimbóm. Meg a szeméremajkam(bocsi) is megváltozott. Reggel csináltam egy tesztet mert nem bírtam magammal,de negatív lett. Igaz tudom,hogy várnom kellett volna még legalább 3 napot vagy az elmaradt mensiig. Szerintetek összejöhetett a baba?2009. márc. 23. 08:24
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!