Hetfon 2840 penteki vervetel 4188?nen lehet jo terhesseg?
Figyelt kérdés
2023. ápr. 21. 13:33
11/12 A kérdező kommentje:
Csak jovo het penteken megyeknujra ultrahangra,az a baj hogy 3 bapja barna folyasom van,duphaston kezdtem szedni...igazabol mar annyira faradt vagyok az egesztől...hogy mar "feladtam".Ugy vagyok vele ha Isten el akarja venni elveszi,ha nem akkor nem...ugy sem tudok semmit csinalni barmennyire szeretnek
2023. ápr. 28. 09:50
12/12 anonim válasza:
Tényleg nagyon sajnálom, hogy ezen kell átmennetek :(
Én mindig úgy voltam ezzel, hogy ha törik ha szakad anya leszek. Sajnos mi ikreket veszítettünk és igen nehéz volt, de egyből alig vártam, hogy haladjunk előre a veszteséget nyerességként is elkönyveltem, hisz ez volt a jele, hogy legalább teherbe tudok esni, tehát nagy zűr nem lehet. Légy te is erős, akármi is lesz a vége! Végül vagy így vagy úgy, de sikerrel jártok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!