Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinél-hogy derült ki az...

Kinél-hogy derült ki az endometriózis?

Figyelt kérdés
Nálam 3,5 éve csináltak laparoscopyát. Pár hete elmentem egy dokihoz, kérdezgettem tőle pár dolgot. Azt mondta, hogy az ultrahang nem mutatja ki. Tegnap megint voltam nála (rákszűrés eredménye miatt), és mondtam neki, hogy olvastam több helyen, hogy valakinél kimutatta az ultrahang. Azt mondta, hogy a kisebbeket nem mutatja ki, a nagyobbakat igen. De könyörgöm, meddig tartana csinálnia egy ultrahangot? Honnan tudja, hogy 3,5 év alatt mekkorák lettek azok a csomók, szigetecskék?
2010. okt. 9. 08:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Engem kivizsgáltak, mert már 1 éve nem jött a baba. Mindent rendben találtak nálam is meg a férjemnél is. Ekkor mondta az orvos, hogy kéne laparoscopiát csinálni, mert lehet, hogy ez a baj. Sajnos beigazolódott. Nem volt semmi tünete, ultrahangon sem látszódott.
2010. okt. 9. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!