Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8.dpo-n tesztelni facelle...

8.dpo-n tesztelni facelle tesztel mutatná ha baba van?

Figyelt kérdés
Neked mikor lett pozitív?
2023. ápr. 18. 06:56
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
20%

"Mi akik hamar tesztelnek sose minősítjük azokat akik kivarják a menstruaciót." 😂

Ez kb. olyan, mintha azzal takaróznál, hogy laposföld hívőséged ellenére nem minősíted azokat, akik vallják, hogy a föld gömbölyű és hogy létezik gravitáció. 😂😂😂

"Talán elvarható lenne ,hogy ti is elfogadjátok hogy vannak akik szeretnek hamar tesztelni!" Szóval szerinted elvárható, hogy vegyük normálisnak az észszerűtlen viselkedést?! Bocs, de nem, nem elvárható.

2023. ápr. 19. 15:41
 32/32 anonim ***** válasza:
76%

Normális emberek nem kezdenek agyhalottazni ,bugyutázni,hülyézni.....csak azért mert valaki máshogy gondolkodik!

Ha nem tetszik a kérdés nem kell válaszolni!

Én szívesen válaszoltam ,hogy igen nekem kimutatta és felfogtam ,hogy még bármi is lehet!

Te válaszoltál hogy felesleges mert te máshogy csináltad!

A kerdező elég nagylány a döntéshez ,hogy tesztel vagy nem!

Sajnálom ha ez téged zavar.

2023. ápr. 19. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!