Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 8.dpo-n tesztelni facelle...

8.dpo-n tesztelni facelle tesztel mutatná ha baba van?

Figyelt kérdés
Neked mikor lett pozitív?
2023. ápr. 18. 06:56
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem biztos..

Nekem a predictor (ugyanolyan erős) 11. Dpon kétséges volt, pwdig ikrek lesznek

2023. ápr. 18. 07:03
 2/32 anonim ***** válasza:
100%
A nem vart utan 2 nappal lett pozitiv az en tesztem..
2023. ápr. 18. 07:05
 3/32 anonim ***** válasza:
92%
Tetmészetesen, itt mindenkinek mutatja 8. dpo-n már az újság sarka is, ha lepisili.
2023. ápr. 18. 07:06
 4/32 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a (biztosan) 10. dpo-n volt borzasztóan halvány pozitív.
2023. ápr. 18. 07:21
 5/32 anonim ***** válasza:
79%
Nem.Még be sem ágyazódott ha biztos az ovu.
2023. ápr. 18. 07:32
 6/32 anonim ***** válasza:
48%

Hát nekem a nem beágyazodott egyértelmű pozi volt a 8.napon.

A beágAzódás pillanatától termel hcgt a szervezet és nem a végétől. Mivel nekem rengeteg hcgt termel szervezetem és így hamar látszik egy teszten.

Ez totál egyén függő ,hogy kinek mikor fog látszani és mennyi lesz a hcg szintje.

De nyilván jobb lepontozni és kioktatni,lehurrogni mindenkit akinek már hamar kiderül

Nyilván az hogy pozi egy teszt nem azt jelenti higy megnyugodhatsz mert még simán lehet kémiai is. Ahigy menstruáció elmaradása után tesztelve is lehet kémiai vagy éppen egy nem jól fejlödő terhesség. Ezt csak az idő dönti el hogy mi lesz a kimenetele.

Szóval nekem egyértelműen pozi volt a teszt délutáni vizeletből. Az ovumat hő és lh teszt bizonyította és késöbbiekben a kislányom méretei is!

2023. ápr. 18. 07:44
 7/32 A kérdező kommentje:

Akkor nem biztos az eredmény

10.en volt pozitív az lh

2023. ápr. 18. 07:58
 8/32 anonim ***** válasza:
Pozitív lett?
2023. ápr. 18. 08:07
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Nem... Utólag derült ki ugyan, hogy nem a 11.dpo-n hanem a 10.dpon teszteltem halvány, de egyértelmű pozit, facelle tesztet használtam. Előtte levő napon, tehát a 9.dpo-n full negatív volt. És az én esetem is nagyon korai, sokkal biztosabb, 12-13. dpo-n tesztelni, akkor a 10-es tesztek, már mutatják. (csak, ha biztosra tudod az ovu idejét).
2023. ápr. 18. 08:49
 10/32 anonim ***** válasza:
60%
Miért nem várod meg amíg késik? Mert ennek aztán így tényleg sok értelme van. Azért, mert itt eggyes elmeroggyant tyúk tesztelget szex után mar szinte rögtön, attól neked nem kell. Éld nyugisan az életedet, aztán, ha nem jön meg, akkor tesztelsz. Nem olyan nehéz ez, igaz?
2023. ápr. 18. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!