8.dpo-n tesztelni facelle tesztel mutatná ha baba van?
Figyelt kérdés
Neked mikor lett pozitív?2023. ápr. 18. 06:56
21/32 anonim válasza:
10 dpon már nagy eséllyel az igazat mutatja.
22/32 A kérdező kommentje:
Vannitthon 5db tesztem
2023. ápr. 18. 14:01
23/32 anonim válasza:
Ha szeretnél tesztelsz, ha nem akkor nem.
Ha terhes vagy így is úgyis kiderül, ha nem az is
24/32 A kérdező kommentje:
Persze tudom hogy ki derül
2023. ápr. 18. 14:03
25/32 anonim válasza:
Csinalj egyet ha gondolod csak ne csuggedj ha negativ mert meg korai viszont nekem mar 8-9dpon mutatta a predictor. Nagyon halvanyan de ott volt!!!
26/32 anonim válasza:
23 vagyok én is nagy tesztelő, engem érdekelt mikor lesz +,8 dpon kezdtem és tudtam ha 10 ig nem + nem is lesz az
27/32 A kérdező kommentje:
Ma csináltam de negativ
2023. ápr. 19. 06:55
29/32 anonim válasza:
Na, volt értelme? Nem. Várd meg, amíg késik pár napot. Ezt már mondtuk neked, de inkább hiszel az itteni elmeroggyantaknak...
30/32 anonim válasza:
29
Ha valaki elmeroggyant az te vagy!
Halálba idegesíted magad mert valaki nem ugy viselkedik ahogy te akarod!
Mi akik hamar tesztelnek sose minősítjük azokat akik kivarják a menstruaciót. Talán elvarható lenne ,hogy ti is elfogadjátok hogy vannak akik szeretnek hamar tesztelni!hála az égnek hogy nem vagyunk egyformák!!!!
Kérdező van még esély hogy pozi legyen ,de ha mégse akkor sincs gond ,jön a következő izgalams hónap hogy talán most sikerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!