Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordulhat terhesség?

Előfordulhat terhesség?

Figyelt kérdés
Febr. 13.-an egyutt voltunk a parommal. Elozo este (febr. 12) kiverte maganak letorolte es lefekudt aludni. Másnap (febr13) epphogy elkezdtuk abba is hagytuk, hiszen eszebe jutott hogy utana nem furdott. A februari menstruaciom kesett 7 napot de normalisan megjott. A kövi mensi is pontosan megjott a csúszástól számolva. Tesztet csináltunk negativ lett. Előfordulhat terhesség?
2023. ápr. 13. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
“ Tesztet csináltunk negativ lett” mi a kérdés?
2023. ápr. 13. 15:52
 2/7 anonim válasza:
90%
16 év alatt itt nem regizhetsz.
2023. ápr. 13. 15:52
 3/7 anonim ***** válasza:
93%
Eltelt 2 hónap, megjött kétszer a menstruációd, és a tesztek negatívak. Mondd, miből feltételezed, hogy terhes lennél? Természetesen nem vagy terhes a kérdésedre válaszolva, csak kíváncsi vagyok.
2023. ápr. 13. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
75%
Nagy az Isten állatkertje 🤭🤦🏽‍♀️
2023. ápr. 13. 18:10
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
2023. ápr. 13. 18:13
 6/7 anonim válasza:
100%
Ha megjön, akkor nem lehetsz terhes. Elő fordul olyan hogy valaki vérzik egy -két hónapos terhesen, de olyankor jóval kevesebb a vér, és más mint a rendes mentruációnál. Szóval ne izgulj. De javaslom hogy kicsit nézzetek utána a biológiai működéseteknek, ha már rendszeresen szexeltek, hogy ne kelljen feleslegesen izgulni ilyenkor. ;)
2023. ápr. 13. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Akármit mondanak, azért számold rá erre a napra a 40 hetet, es akkor menj be a kórházba hogy jöttél szülni. Akkor is ha addig is mindig pontosan megjön.

Komolyan a terhességet is valamennyi IQ-hoz kellene kötni, hihetetlen hogy a mai internet vilagaban valaki ennyit se tudjon. Ha megjön nem vagy terhes. Ha negatív, nem vagy terhes.

Én marc 16 menstruáltam utoljara, ezert ma teszteltem, erősebb lett a pozitiv mint a kontroll.

2023. ápr. 14. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!