Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek így terhes, rettegek...

Lehetek így terhes, rettegek a terhességtől és félek, hogy kórházba kerülök az idegeskedéstől?

Figyelt kérdés

26 naposak a ciklusaim, most pedig a ciklus 32. napján is késik, azaz 6 napja. A ciklusom 21-2. Napján voltam együtt csak a barátommal, akivel az óvszer kiszakadt, de mielőtt elment volna, kivette (amúgy is így csináljuk mert annyira félek a terhességtől) ekkor láttuk meg azt is hogy a gumi szakadt. Előtte 18 órával önkielégített de azóta többször pisilt is. Mivel 5 napra voltam a menzesztől, és nem ment el bennem (bár előváladékkal érintkeztem) nem vettem be esemény utánit( amit már bánok), mert azóta annyit idegeskedtem, hogy egyszer el is ájultam, miután nem jött meg a várt időpontban. Tampont felhelyeztem tegnap mivel úgy éreztem hogy megjött, de mikor kivettem csak a hegye volt véres élénken, azóta semmi. Minden mensi előtti tünetet egy hete érzek mellfeszülés derékfájás stb. 3 negatív terhességi tesztem van eddig. Szerintetek lehet ebből terhesség?

Az elmúlt napokban enni is alig bírtam az idegeskedéstől, és a nőgyógyász csak pénteken fogad.

Ti mit gondoltok, mennyi az esélye a terhességnek? Már nem bírom idegekkel:(

2023. ápr. 11. 20:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Minimális az esély,szinte nulla, nyugodj meg végre. Nagyon jó technika, hogy végigveszed az esetleges kimeneteleket, így bármire felkészülsz tulajdonképpen. Nyilván csak egy opció fog megvalósulni.

Nem normális, hogy ennyire parás vagy. Orvosi egyetemen meg külön hátrány, rengeteg dolog miatt fogsz még stresszelni. A hipochondriát pedig le kell vetkőznöd, lesz bőven elég ilyen páciensed a jövőben. Tapasztalatból írom.

2023. ápr. 12. 09:02
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!