11 nappal peteérés után negatív teszt, de tünetek vannak. Korai volt a teszt, vagy hihetek már neki?
Figyelt kérdés
2010. okt. 8. 15:31
2/33 A kérdező kommentje:
Nem, csak kb. Szeptember 28-án vagy 29-én volt.
2010. okt. 8. 15:34
3/33 anonim válasza:
Én peteérés előtt két nappal teszteltem pozitivat. Lehet, hogy korai kicsit. Milyen tünetek?
4/33 A kérdező kommentje:
Nagyon érzékeny a mellem, fura érzés a hasamban, néha szúrkál is és tegnap este jött egy csepp tej az egyik mellemből.
2010. okt. 8. 15:37
5/33 anonim válasza:
ha 28.-án volt akkor ez a 10.nap, ha 29.-én akkor még csak 9. mikor kell megjönnie? Mert elméletileg most fejeződik be a beágyazódás, ezért volt nega.
6/33 anonim válasza:
tej az nekem is volt, de arra a doki azt mondta, hogy nem tünet.
7/33 anonim válasza:
sőt most is van, bár már 1 napot késik
8/33 A kérdező kommentje:
De ez nem normális dolog azt tudod? Mármint ha régóta nem szoptat az ember, akkor ez hormonproblémára vagy terhességre utal.
2010. okt. 8. 15:49
9/33 anonim válasza:
Nekem azt mondta, hogy lehet, hogy visszamardt egy mirigy, de szerintem nekünk most sikerült, mert 1 napra elmúlt most megint van, és már van benne nagyonerős fehér zsíros tej is.
A doki szerint seemi bajom
10/33 anonim válasza:
Nekem akkor volt egy pár csepp tejféle amikor nem voltam terhes de viszont magas volt a prolaktinszintem..nem ártana egy endrokrinológus és egy hormonvérvétel..mert ez egyáltalán nem normális, hogy tej jön a ciciből..az csak akkor jön ha magas a prolaktin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!