Ez nem nehezíti meg a teherbeesést? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Nem nehezíti a teherbeesést, ha együttlétünk előtt megmostam folyékony szappannal meg betestápolóztam a puncimat?
Mert szoktam, de nem mindig, meg nem pont mindig az együttlétünk előtt.
2010. okt. 8. 09:59
1/10 anonim válasza:
Nem. gondolom nem belülről haasználod ezeket. Mi köze lenne a teherbeeséshez?
2/10 A kérdező kommentje:
De van, úgy hogy egy kicsit a belsejét is bekenem. Meg hát másképp hogy mossam meg, muszáj belül is valamennyire!
2010. okt. 8. 10:46
3/10 anonim válasza:
Jézus. Nem kell tisztítani a hüvelyt, tisztul az magától, de ha mégis akkor sem folyékony szappannal!!! Hanem tejsavas irrigátorral. Honnan szedted ezt a hülyeséget? Majd öszeszedsz jó kis gombás fertőzést. A szappannal többet ártasz, mint használsz. Mert károsítja a hüvely természetes ph-ját, és nem tud úgy védekezni. Úgyhogy ezt gyorsan felejtsd el, nagyon nagy butaság!
4/10 A kérdező kommentje:
eddig semmi fertőzésem, bajom nem volt ebből soha.
dehát akkor ti hogyan tisztítjátok ki a belsejét tegyük fel az együttlét után??? ha csak a külsejét mosom meg, attól még belül lesz szaga neki...
2010. okt. 8. 11:13
5/10 anonim válasza:
Sehogy nem tisztítom meg belülről. Mégis mitől lenne szaga? A spermától? Hát majd kifolyik, és kitisztul magától. Örülj neki, hogy még nem volt fertőzésed, de ami késik nem múlik. De mint már mondtam, ha minden áron tisztítani akarod, akkor tejsavas irrigátorral tedd. A szappanozás, testápolózás a hüvelyben tilos! Huu ilyen butaságot se hallottam még.
6/10 A kérdező kommentje:
ok, akkor legközelebb már figyelek erre.
köszönöm a válaszokat.
2010. okt. 8. 11:20
7/10 anonim válasza:
Belül lesz szaga ??? :) senki nem fogja szagolgatni belülről :) amúgy meg ha rendesen fürdesz (amit ebből kifolyólag feltételezek rólad) akkor nincs semmi szaga!! Ne fertőtlenítsd túl mert az a ph-t felborítja...Max ott van pár intim mosakodó gél de azt sem kell túlzásba vinni mert nem egészséges! Ugye nem belül testápolózod?? csak kívülre kensz ?? ha igen az már nagyon kemény! Felesd el ezeket ! Nem lesz büdös viszont amit csinálsz az ártalmas és igenis nehezítheti a teherbe esést szerintem ....bár nem tudom milyen mértékben
8/10 anonim válasza:
Ez olyan, mintha azt írtad volna, hogy a végbeledet mosod ki, nehogy büdi legyen belül. Nem szabad semmit bekenni.
Megmosod szépen, és kész.
9/10 anonim válasza:
Nem büdös. Két esetben az, ha fertőzés van, illetve ápolatlanság esetén. De az utóbbit a te esetedben kizárom. Én sose mostam belülről, és nem testápolózom, és nem vagyok büdös. Úgyhogy ne csinálj ilyeneket. Megmosod kívül, és nem kell krém se!
10/10 A kérdező kommentje:
ok, köszönöm szépen a válaszokat!
2010. okt. 8. 13:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!