Csajok, ki nem várja húsvétra?
Hat mensinek semmi jele, nem gorcsolok🤷🏼♀️ leghosszabb ciklus ido,amig nem jott meg a 30. CN. Azon is tul vagyok mar pedig.
Erdekes😅
Holnap reggel ha csinaltal tesztet #30-as akkor irj mindenkepp☺️
29es vagyok
#31! Persze, megírom. Most épp rossz előérzetem van, túl jól vagyok, de remélem, elmúlik.
#33! Hát, nem vagyok nyugodt. Csináltam egy másik fajtát, de csak 2.vizeletből sikerült.
Erősebb, mint az előző, de ez is elég halvány. Tünetem sincs☹️ Szerencsére még nem jött meg, de fel vagyok rá készülve.
34 Egy predit nem probalsz meg hnap reggel? Lehetoleg elsobol🙊
Szerintem ,ha van ott valami halvanyan, akkor az elso pisibol megerosebb lehet!
Drukkolok nagyon:)
Nekem meg ma sem jott meg, pedig ejjel megint ugy ereztem, mintha…😅
Egyebkent kicsit elbizonytalanodtam az ovu teszttel kapcsolatban… lehet h kitolodott az ovulaciom🙄 mert nem voltam 100% biztos h egyforma mar a 2 csik a teszten (es utana nem is csinaltam tobbet🤦🏻♀️) , de olyan szempontbol lenyegtelen, hogy 2 naponta, naponta is voltunk akkorul egyutt.
Viszont abbol a szempontbol nem mindegy h mikorra is kene/nem kene megjonnie.
Tiszta kaosz ez a honap, mar csak nevetek magamon😂
#38! Szerintem én most felfüggesztem a tesztelést egy időre. Eleget idegeskedtem. Várok türelmesen és persze addig is minden nap beszélek a fejével, hogy ne szívassa az anyját! Maradjon szépen a helyén még vagy 8 hónapig!
Na, azért nem valami van ott! Határozottan rózsaszín csík!😂
Ez neked még jó is lehet! Nekem sajnos biztos volt az ovu. Te mikor tesztelsz?
39 Amig nem jon meg, addig 2 naponta. De eddig 1x se sikerult nekem se reggeli elsobol😅 hnap majd igyekszem😁
Nekem amugy a kisfiammal kb a 9. hetig olyan erzesem volt, mint akinek mindjart megjon..😅 ugyh minden okes lesz nalad is meglasd!! :))
Amugy nalad elso baba lesz?:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!