Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok, ki nem várja húsvétra?

Csajok, ki nem várja húsvétra?

Figyelt kérdés
Hátha a húsvéti nyuszi hozza a jó hírt, izguljunk együtt :)

2023. ápr. 5. 13:23
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

18 vagyok, holnap veszek tesztet, mert nincs itthon😅

Nekem az volt a fura, hogy mensi elott mar 1 hettel szoktak fajni a cickok, mostmeg a nemvart napjan kezdett el minimalisan ..

ugyhogy meglatjuk:)

2023. ápr. 10. 18:52
 22/42 anonim ***** válasza:
19 es vagyok én napok ota nagyon görcsölök plusz még egy kis folyamatos hányinger élvezem:)
2023. ápr. 10. 18:58
 23/42 anonim ***** válasza:
17-es megmutatod a tesztedet?:)
2023. ápr. 10. 20:37
 24/42 anonim ***** válasza:

#23! Nem tudom, mert még sose töltöttem fel képet, azt se tudom hogy kell. Amúgy se látom értelmét, képen alig látszik. Egyedül barátnőmnek küldtem el, ő látta, de ő jó csíklátó 😂 Én viszont nagyon nem. Képen nagyon halványan látom, élőben azért egyértelmű. De másoknak kb.11.dpo-n szokott ilyen lenni, nekem meg már 15.volt☹️

Meglátjuk a szerdai milyen lesz, ha nem lesz jól látható+, akkor elengedem ezt a hónapot.

Jövőhéten mentem volna átjárhatóságira, azt most valószínűleg halasztani kell, vagy azért, mert terhes leszek, vagy azért, mert meglesz akkor. Mondjuk annyira nem fogom hiányolni, de jobban örülnék, ha az első miatt maradna el😁

2023. ápr. 10. 21:07
 25/42 anonim ***** válasza:
100%

17es, azert en drukkolok☺️ nekem mult honapba volt egy kemiaim, extra halvany volt a 14. dpo-ig 4db tesztem is idon belul, aztan megjott pontosan.

Ebben a honapban is ovu teszteltem, az alapjan ez a 2. nap hogy kesik:)

Ha most ejjel nem jon meg, akkor hnap delelott fogok tesztelni!

Az a furi nalam amugy meg, hogy szorulasom van… mensi elott meg pont h hasmenesem van minden ciklusba😅

Olyan rossz ez, minden honapba mas jeleket produkal a testem. De pont a sok korai tesztelgetes miatti csalodasok miatt nem teszteltem meg. Ez a 10. honap h probalkozunk:)

Nektek hanyadik honap??

2023. ápr. 10. 21:15
 26/42 anonim ***** válasza:

#25! Én is nagyon drukkolok neked! Szorulás nekem is volt, ami amúgy máskor is előfordult már, na de ebbe a hónapban diétát kezdtem, mert úgy néz ki, hogy van egy kis IR-em. Szóval megszűnt a napi szintű csoki és minden egyéb, ami finom, de nagyon egészségtelen, jött viszont sok rost és társai, szóval nem lett volna indokolt😁 Egyébként tesóm terhessége is úgy kezdődött.

Mióta próbálkozom, nekem is volt már minden, ami addig soha, úgyhogy pont mostanra jutottam el oda, hogy ezeket már nem vettem komolyan.

Én nem szoktam idő előtt tesztelni, max., ha már biztosra tudom, hogy másnapra megjön, akkor aznap reggel csinálok egyet, ha épp van itthon, hogy lássam, ha kémiai volt, de - szokott lenni. Ez viszont egyértelműen nem -.

Hú, nekem elég bonyolult és egyedi, szóval itt nem írnám le nyilvánosan. Fogalmazzunk úgy, hogy kb.6 havi próbálkozás, de inkább 4vagy5, mert egynél biztosan lekéstem az ovut, csak ugye ez utólag lett igazolt.

Holnapra neked🤞 (Meg egy picit magamnak is, hátha velem marad.)

2023. ápr. 10. 22:10
 27/42 anonim ***** válasza:
100%

#17 Nekem nem IR miatt, hanem egy ideje eletmodot valtottam, a ferjem is elsportolo, szoval nem is nezez igy tartani😅 sok rost, feherje, kevesebb CH, semmi cukor, feherliszt, stb stb. De akkoris megy a hasam mensi elott, es alapbol is normal az emesztesem. Ez a szorulas teljesen uj. Ja es most 4 napja annyira almos vagyok, de nem birok aludni, csak forgolodok😅

Kb 11 fele tudok menni dm-be, aztan remeljuk masodik pisibol is mutat valamit🤞🏻

Remelem Neked sem jon meg, es szerdan pozit tesztelsz!!! En pedig ma🤞🏻

Majd irj Te is, ha barmi fejlemeny van!

#25 voltam😇

2023. ápr. 11. 08:50
 28/42 anonim ***** válasza:

#27! Drukkolok neked!🤞

Nálam nincs túl sok változás. Elég sz.rul aludtam megint, viszont a hőm.megint feljebb ment, ami jó. Az viszont rossz, hogy fájdogál a hasam☹️ Fel kéne kelnem, hogy vegyek be magnéziumot, de ahhoz túlságosan ég a gyomrom és minden bajom van. Legszívesebben itt aludnék örökre.

2023. ápr. 11. 09:07
 29/42 anonim ***** válasza:

Masodik pisibol negativ🥺🥺🥺

2023. ápr. 11. 12:09
 30/42 anonim ***** válasza:

#29! ☹️Pedig olyan biztatónak tűnt, amiket írtál. Azért ne engedd el, amíg nem jön meg!

Nekem most erős mindjárt megjön érzésem van. Nagyon félek. 😭

2023. ápr. 11. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!