Ma reggel csináltam egy terhességi tesztet (Viola extra érzékeny), ami 15 percen belül rettentő halványan, 2 csíkos volt. 1.5 óra múlva a teszten jól kivehető 2 csík volt de a csíkok színei nem egyeznek. Valaki járt már hasonlóképpen?
Figyelt kérdés
Menstruáció előtt 7 nappal vagyok, nagyjából 8. Dpo.
Köszönöm, ha válaszolsz.
2023. ápr. 3. 10:45
11/15 anonim válasza:
Szerintem is nagyon nagyon korán teszteltél. Most meg ülhetsz az értelmezhetetlen teszted felett 6 napot 🙂 Nem sok értelme volt. Várd meg minimum a 12.dpo-t... Ha középidőben ovuláltál akkor már mutatnia kellene, nekem mutatta. De a legjobb lenne, ha megvárnád míg késik. Első próbálkozós hónapban én is ültem 10.dpo-n a halvány pozitív tesztem felett, aztán meg jól megjött. Nincs értelme kínozni magad 🙂
13/15 anonim válasza:
A Viola teszt 5 mlU érzékeny és 15 perc után kell leolvasni, de ugye persze könnyebb hüjeségeket irni és nem utánna nézni komment előtt.. kérdező képet tudsz feltölteni?
14/15 anonim válasza:
3# akkor valamit benèztèl és előbb fogant
15/15 anonim válasza:
13# én is bedőltem,le is pontoztam szegényt de ha figyelmesen végigolvasod, irónia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!