Ma reggel csináltam egy terhességi tesztet (Viola extra érzékeny), ami 15 percen belül rettentő halványan, 2 csíkos volt. 1.5 óra múlva a teszten jól kivehető 2 csík volt de a csíkok színei nem egyeznek. Valaki járt már hasonlóképpen?
Menstruáció előtt 7 nappal vagyok, nagyjából 8. Dpo.
Köszönöm, ha válaszolsz.
Komolyan… mi értelme volt ennek? 7!!! nappal menstruáció előtt tesztelni?? Még a beágyazódás se történt meg. Szerintem már a 15 perces eredmény is időntúli, általában 10 perc amíg le lehet olvasni, de inkább 3-5 perc. 1,5 óra meg… már rég a kukában kéne lennie. Persze hogy másnak is volt, hogy nem egyezett a 2 csík színe… amikor ilyen feleslegesen hamar tesztel az ember, megjelenhet száradási csík. Na ezért más színű. Kizárt hogy pozitív legyen, ne éld bele magad. Jó hogy nem már aktus után rögtön tesztelsz.
Nem ártana tájékozódni a fogantatás folyamatával… Várd ki azt az egy hetet és tesztelj ismét.
Napi idióta.... már ne is haragudj...
Miert nem szex után egyből tesztelsz?
Illetve gindolom kaptál egy hasznalati utasítást a teszthez, ami leírja, hogy időn túl nem valós amit láthatsz.
Nem keltem rossz lábbal, de még ha úgy is lenne, az elmúlik holnapra, a te tudatlanságod viszont sajnos nem.
A tapasztalat az, hogy a tesztet időben le kell olvasni, maximum 10 percen belül. Illetve 2 egyértelmű rózsaszín vonal jelent pozitívat. Nem nagy ördöngősség. Az alig kivehető második szürke csík a reagens helye, száradási csík.
Sajnos tényleg nem lehet kedvesen válaszolni, ha valaki ilyen idióta módon tesztel, és még nyilvánossá is teszi....
A tesztelés ideje, a leolvasás ideje, mindent rosszul csinálsz, és tényleg azt várod, hogy majd vállon veregetünk?
Először is baromi korán teszteltél, hiába írják egyes tesztekre, hogy egy héttel korábban is használható.
Másodszor max 5 percig mutat valós eredményt, másfél óra után mi a fenének nézegeted??
Bőven ráér akkor tesztelni, amikor a menzeszed esedékes, mert ennek így semmi értelme.
"Az első gyermekem is hasonló idő tájt “mutatta” meg magát! Tapasztalatra vagyok kíváncsi"
Akkor minek neked a tapasztalat, hisz te tudod a tutit, veled már egyszer megtörtént a CSODA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!