Hüvelygomba milyen következményekkel járhat?
Figyelt kérdés
Canesten kombival és utána az orvos által javasolt cikatridina hülyekúppal kezeltem, de még mindig viszket.2010. okt. 7. 19:55
1/5 anonim válasza:
Nagyon könnyen felterjedhet a fertőzés, tovább a méhed felé, ha nem kezeled ki rendesen. Használd még 3 napig nyugodtan a Canesten kombit, el fog múlni. Ha babát vársz, akkor pedig különösen veszélyes lehet, vetélést, koraszülést, korai burokrepedést is okozhat. Használd a Canestent, nekem bevált. Terhességem alatt 3-szor jött ki rajtam, mindháromszor ezt vettem.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. szeptember 23dika óta használom a krémet, a hüvelytablette már elfogyott. Vegyek még?
2010. okt. 7. 20:25
3/5 anonim válasza:
Ha viszketsz, mindenképpen vegyél még. Szerintem önmagában a krém nem igazán hatásos.
4/5 anonim válasza:
Kezeletlenul akar mehnyak rak is lehet belole.De ha te kezeleds akkor ok.esetleg ha nem mulik el en helyetted elmennek egy masik dokihoz nehogy egyeb legyen.
5/5 A kérdező kommentje:
holnap veszek még tablettát, írták a Normaflore-t az is jó erre?
2010. okt. 11. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!