Akkor tuti itt van velem?
Figyelt kérdés
Ma reggel csináltam egy tesztet ami mensi előtt 6 nappal kimutatja. Én ma mensi előtt 2 nappal vagyok rögtön erős egyértelmű második csík kijött. Megbízhatóak ezek szerintetek? Érdemes lenne pár nap múlva újat csinálni?2023. márc. 31. 13:52
1/13 anonim válasza:
Ha erős két csíkos az baba
Fel töltöd a képet ?
2/13 A kérdező kommentje:
Igen feltöltöm csak nem tudom hol kell.
2023. márc. 31. 13:56
3/13 anonim válasza:
Minek kellene újat csinálni? Aztán ha esetleg nem erősödne, azon aggódnál. Pozitív, ha nem jön meg, gratulálok! Ha megjön, akkor pedig teljesen mindegy csináltál-e még 4 tesztet. Várd meg míg késik pár napot és jelentkezz be kb 7 hetes korra dokihoz.
4/13 anonim válasza:
Gondolom itt egy kis bíztatást vársz, de te is tudod, hogy ezt nem lehet megmondani hogy mi van/lesz. A terhesség elindult, ha majd az orvos megállapítja, akkor lesz biztos, hogy veled van.
5/13 anonim válasza:
Terhes vagy, de hogy ez hogy fog alakulni senki nem tudja, reménykedj és ne olvassgas hülyeséget a neten
10/13 A kérdező kommentje:
Fel töltöttem, köszi a segítséget meg a válaszokat.
2023. márc. 31. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!