Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? 20 éves lány...

Terhes lehetek? 20 éves lány vagyok

Figyelt kérdés
2 hete a barátommal megszakított közösüléssel csináltuk,épp peteérés környékén,és barátom állitása szerint az első spricc belém ment. már 4napot késik a mensem,viszont a mellem feszül és kicsit fáj a hasam is.
2010. okt. 7. 19:52
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

:)

és te mit szeretnél? babát vagy nem babát? vagyis érted.. :D

2010. okt. 9. 20:04
 52/54 A kérdező kommentje:
sziasztok! tegnap éjszaka megjött...szval tuti nem vagyok terhes. én örültem vna annak is ha esetleg az lettem vna:) köswzönöm a válaszokat,aranyosak vagytok:)
2010. okt. 10. 10:59
 53/54 anonim ***** válasza:
Hát végülis ez nem rossz végkifejlet, mert gyakorlatilag mindkettőre fel voltál készülve és gondolom nem vagy azért nagyon elkeseredve :) Szóval örülök, hogy nem szomorkodsz :)
2010. okt. 10. 12:48
 54/54 anonim ***** válasza:

nem igazán tudom h mit irjak.. h jó vagy nem... mivel nem vagyok a helyzetedben.

de remélem h neked "jó"!!! :)

2010. okt. 12. 18:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!