Terhes lehetek? 20 éves lány vagyok
31/54 A kérdező kommentje:
nem egyetem által van...középsuli csinálja...ezért félek,hogy terhesség közbe és után nem tudom majd csinálni....
Ha középiskola akkor is tudod csinálni, mert ott meg fogják érteni, hogy kisbabád van. Mennyi időt vesz igénybe a suli egy nap? Egyébként gondolom ha átjársz akkor nem lehet olyan messze, a babát addig magaddal viheted, valaki elkísér, egy délelőttöt kibír ameddig utazik, 3 óránként megszoptatod, valamelyik szünetben addig anyukád vigyáz rá, biztos vagyok benne, hogy szívesen vigyázna rá, a mi mamáink is alig várták, hogy menjünk :)
2010. okt. 7. 20:37
33/54 A kérdező kommentje:
anyu dolgozik....nem tudna rá vigyázni,max a mamám,60kmre van a sulim...nincs közel sajna:S
Akkor addig a párod :) Az kb. 1:10 perc út ugye? Nyugi, nem lesz gond :) Mindent meg lehet oldani. Na meg vannak bébiszitterek is, azt a GYES-ből tudnád finanszírozni addig ameddig a sulit csinálod, sőt nem is kerülne annyiba :)
2010. okt. 7. 20:40
Na meg mamád is, hidd el jól bánna vele :)
2010. okt. 7. 20:40
Mennyi eszed van, hogy 20 evesen ilyen hulyet kerdezel. Mint a sok 14 eves. Persze,hogy lehetsz!
2010. okt. 7. 21:21
2 hét után még nem lehetnek tüneteid.
csináld meg a tesztet, én mondjuk nem bírnám ki holnapig, elküldeném a barátomat tesztért.
szerintem egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy.
írd majd meg
2010. okt. 7. 21:22
Mégis miért ne lehetnének tünetei két hét után? Pont abban az időben volt együtt és a tüneteknek is ezidő tájt illik jelentkezni ha vannak.
2010. okt. 7. 21:54
a fogantatás után 2 héttel? ne már!
épp csak beágyazódik.
2010. okt. 7. 22:02
Pontosan 2 hete történt? És 4 napja késik? Mert akkor nem lehetett annyira a peteérésed környékén, mert általában úgy van, hogy pé után kb. 14 nap múlva jön meg. Az úgy csak 10 nap....
Egyébként meg 2 héttel később már igenis lehetnek tünetek. Persze nem a klasszikus hányinger, szédülés, de a kérdező által leírt tünetek simán vannak/lehetnek, persze azok utalhatnak mensire is. De egyáltalán nem biztos, hogy terhes vagy, úgyhogy először is csinálj tesztet, és ha pozitív, akkor lehet elgondolkodni, hogyan tovább, hogy tudjátok megoldani.
Ne felejtsd el holnap megírni az eredményt!
2010. okt. 7. 22:25
Kapcsolódó kérdések: