Terhes lehetek? 20 éves lány vagyok
szerintem nem lenne korai...
az én anyukám is 21 évesen szülte nővéremet...
tudom, más világ volt akkor, de akkor sem korai szerintem...
azt csak te tudod hogy korai e vagy sem
én 23 évesen sem érzem magam kész egy gyerekhez, habár van állásom és lakásom
háát kicsit korai lenne...
anyukám mikor a tesómat szülte 20 éves volt és igazából a régi időkről nem tudok semmit mondani, de most h anyukám és a tesóm között 20 év van az tök jó!!! anya fiatalos... meg apukám is, de ő nem a tesóm apja.. vele nem tartjuk a kapcsolatot....
meg meglehet vele beszélni mindent!!!!
szóval nem gázos....!!!
ha kiderült az eredmény elmondod?? :D
bocsi h ezt kértem de sztem sokak kiváncsiak a válaszra!! és remélem ugy lesz h neked jó legyen!! :)
Szia! Nekem mostanában össze vissza jön meg, én is idegeskedtem, egyszer 28 napra, majd 30 napra jön meg, szóval sosem tudom, hogy hogy készüljek :S
Ha ilyen a barátod, hogy nem tudja kontrollálni magát, akkor ne menj bele megszakítottba (amúgy se menj bele) mert akkor is van esély a terhességre, ha egyáltalán nem megy el a barátod (jó, az elmúlt hónapban kétszer mi is úgy csináltuk, de megfogadtam, hogy soha többet :D)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!