Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? 20 éves lány...

Terhes lehetek? 20 éves lány vagyok

Figyelt kérdés
2 hete a barátommal megszakított közösüléssel csináltuk,épp peteérés környékén,és barátom állitása szerint az első spricc belém ment. már 4napot késik a mensem,viszont a mellem feszül és kicsit fáj a hasam is.
2010. okt. 7. 19:52
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim válasza:
Valószínűleg ,de vegyél terhességi tesztet és meg tudod ,nyugalom...
2010. okt. 7. 20:18
 22/54 anonim válasza:

szerintem nem lenne korai...

az én anyukám is 21 évesen szülte nővéremet...

tudom, más világ volt akkor, de akkor sem korai szerintem...

2010. okt. 7. 20:19
 23/54 anonim válasza:

azt csak te tudod hogy korai e vagy sem

én 23 évesen sem érzem magam kész egy gyerekhez, habár van állásom és lakásom

2010. okt. 7. 20:19
 24/54 A kérdező kommentje:
értem,remélem is...mert szeretném elvégezni....hát kíváncsi vok,hogy mi van...meg arra is h ha bebizonyosodik a dolog,akkor mit fog szólni a barátom,anyukám:S
2010. okt. 7. 20:20
 25/54 anonim ***** válasza:

háát kicsit korai lenne...

anyukám mikor a tesómat szülte 20 éves volt és igazából a régi időkről nem tudok semmit mondani, de most h anyukám és a tesóm között 20 év van az tök jó!!! anya fiatalos... meg apukám is, de ő nem a tesóm apja.. vele nem tartjuk a kapcsolatot....

meg meglehet vele beszélni mindent!!!!

szóval nem gázos....!!!

ha kiderült az eredmény elmondod?? :D

bocsi h ezt kértem de sztem sokak kiváncsiak a válaszra!! és remélem ugy lesz h neked jó legyen!! :)

2010. okt. 7. 20:22
 26/54 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen:) igen,le fogom majd írni:)
2010. okt. 7. 20:24
 27/54 anonim ***** válasza:
Az én anyukám is 21 volt,amikor én születtem, én most vagyok 21, de én más vagyok. Én csak párra vágyom, gyerekre még nem, de talán az az idő is eljön. Nem kell szégyenkezned miatta, ne foglalkozz azokkal, akik szerint 30 körül kell szülni, semmi közük hozzád és hidd el, nagyon jó, hogy anyu és közöttem csak ennyi van! Szóval ne hallgass a bunkó beszólókra, ha te boldog vagy, akkor légy boldog :):) Milyen suliba jársz egyébként?
2010. okt. 7. 20:26
 28/54 A kérdező kommentje:
gyógymasszőrnek tanulok,most kezdtem,2 éves a suli...remélem el tudom majd végezni úgy is ha esetleg terhes lettem...
2010. okt. 7. 20:28
 29/54 anonim ***** válasza:
Akkor te is eüsféle vagy :):):) Egyetem hirdette a képzést? Mert akkor szerintem te is kérhetsz egyéni tanrendet és így biztosan nem lesz problémád a dologból :)
2010. okt. 7. 20:31
 30/54 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem mostanában össze vissza jön meg, én is idegeskedtem, egyszer 28 napra, majd 30 napra jön meg, szóval sosem tudom, hogy hogy készüljek :S

Ha ilyen a barátod, hogy nem tudja kontrollálni magát, akkor ne menj bele megszakítottba (amúgy se menj bele) mert akkor is van esély a terhességre, ha egyáltalán nem megy el a barátod (jó, az elmúlt hónapban kétszer mi is úgy csináltuk, de megfogadtam, hogy soha többet :D)

19L

2010. okt. 7. 20:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!