Kinek milyen előjelei voltak, hogy teherbeesett? Viszont még nem tudott róla?
Figyelt kérdés
2023. márc. 31. 11:28
11/16 anonim válasza:
Akkor még nem tudtam, de minden szokásos pms tünetem teljesen elmaradt. Azt hittem, hogy felborult a ciklusom, és késni fog, pedig biztosan tudtam az ovut. A másodiknál teljesen más volt, ott csak egyszerűen éreztem, már rutinos voltam.
12/16 anonim válasza:
Én csak bundáskenyeret kívántam, illetve olyan furcsa fémes íz volt a számban. Akkor ment a csernobil sorozat, még poénkodtam is, hogy remélem nem atom🤣 de amúgy ezek lehettek bármitől, az első igazi jel az, hogy nem jött meg
13/16 anonim válasza:
Egyik nap folyamatosan folyt rólam a víz, olyan melegem volt, majd este lefeküdtem aludni és rázott a hideg. Nem voltam beteg, lázas. Másnap délutáni vizeletből lett pozitív a teszt, 1 nappal az elmaradt menstruációm előtt. Érdekes volt, amúgy csak azért teszteltem, mert szülinapi buliba mentünk, és nem akartam inni, ha esetleg pont abban a hónapban jött volna össze. 😆
14/16 anonim válasza:
Fájó, húzódó érzés a hasam aljában. Az első baba után tudtam, hogy ez a méhszalagok nyúlása, és tuti biztos voltam benne, hogy terhes vagyok, amikor ezt éreztem a második babánál nemvárt előtt 2 nappal. Azonnal csináltam egy tesztet és halvány pozitív is lett most szilveszter éjjel. :)
15/16 anonim válasza:
1. gyereknél egyetlen nap erős alhasi fájdalmaim voltak, aztán a többi napon rengeteg apró büfizés + szédelgések
2. gyereknél büfizések
3. gyereknél semmi, illetve mikor hasra fordultam, nem volt kényelmes (máshol tapadt neg, mint a többiek)
És most a 4. még a pocakomban, nála pedig mellfájdalom, szintén egyetlen nap erős alhasi fájdalmak, és ami nem volt a többieknél, intenzív álmok.
16/16 anonim válasza:
Herpesz, torokgyulladás. Éreztem hogy az immunrendszerem nem a régi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!