Szerintetek ez tekinthető pozitívnak?
Figyelt kérdés
Tegnap kellett volna megjönni, ma reggel teszteltem.2023. márc. 30. 10:25
21/42 anonim válasza:
Na, ez már egyértelműen pozitív.
22/42 A kérdező kommentje:
Viszont most olvasom fórumokon,hogy sokakat becsapott a Predictor :(
2023. márc. 30. 17:18
23/42 anonim válasza:
De azért ez erős ahhoz!!! Sztem elég egyértelmű, főleg délutániból! 😊
Szorítok!
24/42 anonim válasza:
Ami hamis pozitív volt Predinél, az ennél SOKKAL halványabb volt. Ez nagyon biztató. :)
25/42 anonim válasza:
A Predictor Early nagyon is megbízható, az utóbb feltöltött teszt egyértelműen pozitív. Figyelembe véve az előző tesztet, amin szintén ott a 2. csík, csak halványabban nem is kételkednék benne, hogy becsap a teszt. :)
26/42 anonim válasza:
Ez egyértelműen pozitív( predictor) ahhoz túl erős, hogy becsapósnak tűnjön
27/42 anonim válasza:
Szerintem is pozitív . Teszetelj ujra . Ha én volnék már másnap ujra tesztelnek :D :) és minden nap míg nem szép erős a csík. De szerintem az lesz !
28/42 anonim válasza:
Szerintem pozitív 😊 enyém is ilyen volt decemberben. Már 19 hetesek vagyunk 😊💗
29/42 A kérdező kommentje:
Sajnos képen nem adja vissza, de elég erős :)
Még két kérdés:
1.Ti mennyi idő elteltével mentetek nőgyógyászhoz?
2. Mikor mondtátok el a közeli szeretteiteknek?
2023. márc. 30. 21:37
30/42 anonim válasza:
Én 8 hetesen mentem, hogy biztosan legyen szívhang. A legközelebbi családtagoknak már ekkor elmondtam, aztán a 12. héten a többieknek. Boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!