Tényleg csak jobban oszezavarja a ciklust?
Sziasztok
Januárban volt egy vetelesem.
Azóta megjott egyszer a menszeszem.
Most 3napja késik.
És a vetelesem óta alhasi fájdalmaim vannak.
Ma voltam orvoshoz.megvizsgalt semmi bajt nem látott. Azt mondta minden rendben. Probalkozhatunk nyugodtan
Mondtam neki hogy ebben a hónapban már próbálkoztunk viszont nem sikerült . Csináltam két tesztet is de negativ.
Írt fel nekem inofolic port. És trimeszter 1 vitamint.
Kérdésem az hogy ez tényleg csak jobban oszezavarja a ciklust?
Rendben írni fogok.
Azt nem tudja valaki hogy így is elkezdhetem e szedni hogy még nem jött meg? Illetve mensi alatt is szedni kell ? Nem kérdeztem az orvost
Szia!
December óta szedem, nem zavart be, én folyamatosan szedem ciklus alatt is. Babát még nem hozott, de 3 hónap alatt visszaállt a ciklusom normálisra, nem tudom hogy emiatt és a sok vitamin miatt amit szedek mellé vagy egyébként is beállt volna gyorsan.
Hosszú ideje iszom az Inofolicot, nem zavart össze semmit. Az a lényeg, hogy előtte, utána 20 percig ne egyél, ne igyál. Én reggel szoktam, amikor felébredek hajnalban.
Folsav van benne, amire egyébként is azt mondják, hogy ha babát tervez egy pár, akkor el kell kezdeni jóval korábban a szedését. Menzesz alatt is nyugodtan lehet, ahogy a várandósvitamint is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!