Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt hasonlóan 25 éves,...

Van itt hasonlóan 25 éves, vagy akörüli és nehezen jött a baba?

Figyelt kérdés

6 hónapja próbálkozunk. Tudom ez nem 1 év, de én még is kicsit elvagyok keseredve.

A vérvételem tökéletes, máson nem voltam, hiszen mondták csak 1 év után kell.

A ciklusom rendszeres, megfelelő hosszú. Minden hónapban elvileg van ovulációm.. Az ovulációs teszt pozitív szokott lenni, sűrű nyák.

Egyszer voltam ultrahangon ott mondták, hogy megfelelő a petefészek és van ovuláció. Ez egy rákszűrésnél volt, nem direkt ezért mentem, de már rákérdeztem.

Tudom, hogy még korai ezt a kérdést kiírni, mert elég lenne 1 év múlva is, de gondoltam rá, hogy elmegyek egy fizetős hormon vizsgálatra, ahol progeszteront meg ilyeneket néznek.

Terhes vitamint szedem január óta.

Bele írtam a koromat is, tudom nem számít sokat. Szerettem volna 1-2 évvel hamarabb már próbálkozni, de még muszáj voltam dolgozni, hogy stabil, hatàrozatlan állásom legyen.

2023. márc. 27. 08:18
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
2 hete pozitívat teszteltem!!!:)
2023. júl. 7. 12:36
 32/35 anonim ***** válasza:

Dejooooo❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻 gratulálok nektek!!!!!!

Én is babàs vagyok 🙏🏻 18hét.🤍

2023. júl. 7. 12:38
 33/35 A kérdező kommentje:
Jövőhéten szerdán néz meg a doki:) úgyhogy remélem ott lesz a baba és remélem 7 hetesen màr fog látszani. Ami kell:(
2023. júl. 7. 15:06
 34/35 A kérdező kommentje:
:)* gratulálok én is neked!!:)))
2023. júl. 7. 15:06
 35/35 anonim ***** válasza:
Biztos hogy ott lesz❤️🙏🏻
2023. júl. 7. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!