Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt hasonlóan 25 éves,...

Van itt hasonlóan 25 éves, vagy akörüli és nehezen jött a baba?

Figyelt kérdés

6 hónapja próbálkozunk. Tudom ez nem 1 év, de én még is kicsit elvagyok keseredve.

A vérvételem tökéletes, máson nem voltam, hiszen mondták csak 1 év után kell.

A ciklusom rendszeres, megfelelő hosszú. Minden hónapban elvileg van ovulációm.. Az ovulációs teszt pozitív szokott lenni, sűrű nyák.

Egyszer voltam ultrahangon ott mondták, hogy megfelelő a petefészek és van ovuláció. Ez egy rákszűrésnél volt, nem direkt ezért mentem, de már rákérdeztem.

Tudom, hogy még korai ezt a kérdést kiírni, mert elég lenne 1 év múlva is, de gondoltam rá, hogy elmegyek egy fizetős hormon vizsgálatra, ahol progeszteront meg ilyeneket néznek.

Terhes vitamint szedem január óta.

Bele írtam a koromat is, tudom nem számít sokat. Szerettem volna 1-2 évvel hamarabb már próbálkozni, de még muszáj voltam dolgozni, hogy stabil, hatàrozatlan állásom legyen.

2023. márc. 27. 08:18
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
84%

Az én nőgyógyászom annó azt mondta, hogy addig semmi értelme a nőt kivizsgálni, ameddig a férfinél nem néztek egy spermaképet, főleg, ha neked semmi tüneted sincs, ami arra utalna, hogy a ciklusoddal bármi gond lenne.

Nekem volt, ki is vizsgáltattam még mielőtt belevágtunk volna, és jól is tettem, mert a pajzsmirigyem nem máködött megfelelően.

2023. márc. 27. 10:43
 12/35 anonim ***** válasza:
Méhpempő kapszulát szedek, napi 2 kell belőle. Tisztán nem tudnám megenni. Baratcserje is kapszula. A palástfű teát pedig ahogy birom, van hogy egy nap kettőt van hogy csak 1-et reggel éhgyomorra.
2023. márc. 27. 10:55
 13/35 anonim ***** válasza:
34%
Vannak olyan dolgok az életben, amit nem kaphatsz meg azonnal. Nem olyan, hogy kell egy kiló kenyér, lemegyek a boltba és megveszem. Türelmesnek kéne lenni, most ha megveszel bármi xart és összejön, azt fogod gondolni az segített, pedig valószínűleg nem is, csak egy idő után összejön magától.
2023. márc. 27. 11:58
 14/35 anonim ***** válasza:

Szia 24 voltam, mikor belevágtunk, 26 évesen szültem meg a kisfiam.

Egy évet vártunk a babára, de mi is hamarabb elmentünk vizsgálatokra - párom is spermavizsgálatra.

Nekünk nehezített volt, mert nekem nem volt jó a vérképem se, a menzeszem se, cisztás petefészek stb...

Én már szedtem méhpempőt, asszem Cinket, barátcserjét, mindent is :D és odafigyeltem az étkezésemre h egészségesebb legyen

És a férjem sem ivott annyi alkoholt pl, ő is probalt odafigyelni

Idegőrlő volt az egy év :( kitartás, remélem hamarosan összejön!

2023. márc. 27. 12:58
 15/35 anonim ***** válasza:
Én 27 éves vagyok, a párom pedig 28. Tudomásunk szerint nincs semmilyen egészségügyi problémánk. 2022. júliusában volt az éves rákszűrésem, amikor jeleztem az orvosnak, hogy babát szeretnénk, így megnézte a petefészkem, illetve a méhem, semmi problémát nem talált. Szeptemberben kezdtünk el próbálkozni és azóta is próbálkozunk, már 7 hónapja. Kétnaponta szedek orvosi javaslatra terhes vitamint, valamint C és D vitamint napi rendszerességgel. Egészségesen étkezem én is és a párom is. Rendszeresen mozgunk. Illetve februárban rendeltem Magmaxx vitamint is, amit szintén napi szinten szedek. Most csináltattam egy általános labort, ahol minden értékem megfelelő volt. Nem tudom, hogy mi okból várat magára ennyire a baba, de már eléggé el vagyunk keseredve.
2023. márc. 27. 15:00
 16/35 anonim ***** válasza:
13%
Mi 23 évesek vagyunk és az első babaprojektes hónapban sikerült teherbe esnem . Ne stresszelj rá , sikerülni fog.❤️
2023. márc. 27. 15:40
 17/35 A kérdező kommentje:
Sajnálom nagyon a velem hasonló cipőben járókat és átérzem:( párom hálistennek nagyon bíztat mindig, hogy nem olyan egyszerű ez:(
2023. márc. 28. 07:58
 18/35 anonim ***** válasza:

Igen mi is azt hittük elsőre összejön, mert egészségesek vagyunk. De nem így lett. Talán ebbe a hónapba 🤗🤞🏻

6dpo.

.TA.

2023. márc. 28. 08:07
 19/35 anonim ***** válasza:

22 éves vagyok, 4 hónapja próbálkozunk. Már csináltam hormonpanelt, ahol eddig csak a vas jött ki, hogy alacsony. Remélem most már sikerül és tényleg csak ennyi állt a háttérben. Illetve mostanra örült a foganzásgátló.

Én is azt hittem enyém a világ, most kellene a legtermékenyebbnek lennem, erre ember tervez Isten végez szokták mondani. 😅

2023. márc. 28. 09:16
 20/35 anonim ***** válasza:
58%

Lányok, nyugodjatok meg, mindenkinek oké lesz, es lesz kisbaba!

Viszont engedjetek meg egy kérdést:

Ugye szex után nem ugrabugráltok fel egyből? Adjunk esélyt a kis halacskáknak eljutni a tóhoz. Tessék hanyatt fekve maradni, máskor hason, vagy gyertyát csinálni, akármi, de ne ugorjatok pisilni utánna.

Én közel járok a 30-hoz, de eszembe sem jutott, hogy amiatt ment nehezen, mert egyből futottam wc-re. 😅

2023. márc. 28. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!