Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt hasonlóan 25 éves,...

Van itt hasonlóan 25 éves, vagy akörüli és nehezen jött a baba?

Figyelt kérdés

6 hónapja próbálkozunk. Tudom ez nem 1 év, de én még is kicsit elvagyok keseredve.

A vérvételem tökéletes, máson nem voltam, hiszen mondták csak 1 év után kell.

A ciklusom rendszeres, megfelelő hosszú. Minden hónapban elvileg van ovulációm.. Az ovulációs teszt pozitív szokott lenni, sűrű nyák.

Egyszer voltam ultrahangon ott mondták, hogy megfelelő a petefészek és van ovuláció. Ez egy rákszűrésnél volt, nem direkt ezért mentem, de már rákérdeztem.

Tudom, hogy még korai ezt a kérdést kiírni, mert elég lenne 1 év múlva is, de gondoltam rá, hogy elmegyek egy fizetős hormon vizsgálatra, ahol progeszteront meg ilyeneket néznek.

Terhes vitamint szedem január óta.

Bele írtam a koromat is, tudom nem számít sokat. Szerettem volna 1-2 évvel hamarabb már próbálkozni, de még muszáj voltam dolgozni, hogy stabil, hatàrozatlan állásom legyen.

2023. márc. 27. 08:18
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
46%

20-as, te tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak trollkodsz?

Az égvilágon semmi nem múlik azon, felállsz-e szex után vagy sem, mert a spermiumok már az ondókilövelléskor eljutnak a megfelelő helyre, azért van farkuk, hogy tovább ússzanak. Ha fekszel egy fél órát, a petevezetékeden keresztül akkor sem fog "befolyni" a cucc, ahova kell.

Durva. Nem tudtam, hogy még a középkorban élünk. De legalább hülyeségeket ne írj már, ha nem vagy kompetens.

2023. márc. 28. 10:12
 22/35 anonim ***** válasza:
100%

22 éves vagyok. Két éve próbálkoztunk. Pcos miatt nem jött a baba, legalábbis ezzel indokolták

Már meddőségi centrumba kezdtünk járni, májusban lett volna az első beultetesem, amikor nagy meglepetésünkre pozitív lett a teszt március végén. Most megy az izgulas, hogy minden rendbe menjen

K

2023. márc. 28. 10:19
 23/35 anonim ***** válasza:
31%

21-es, köszi, nekünk anno 1 évig nem jött, utánna meg amikor nyugiban maradtam, egyből.

Amúgy sok múlik a behatolás szögén és mélységén is, de nem akarlak kioktatni, hiszen te jóval felvilágosultabb vagy.

2023. márc. 28. 11:21
 24/35 anonim válasza:

Nekem 4 év volt mire jött a kisfiam...Nagyon csalódott és elkeseredett voltam. Mindent megpróbáltam ez idő alatt. Kivizsgálások, vitaminok, ovu tesztek, terhes tesztek stb.

Végül egy napon szó szerint beletojtam az egészbe. Azért mert már lelkileg belefáradtam. Egyszer késett 2,5 hetet, volt egy halvány pozitív tesztem, majd 2 napra rá hatalmas görcsökkel megjött. Ezért elengedtem. Megpróbáltam az életem más területére koncentrálni. Nehéz volt, de sikerült.

Ez május végén volt. Júniusba megjött és igyekeztem nem foglalkozni vele. Majd éltem az életemet és július vége körül eszembe jutott, hogy nekem nem kellett volna már megjönnie? Olyan régen akadt a kezembe szárnyas betét. Bele néztem a naptárba és már 2,5 hete késett. Mondom szuper, biztos megint felborult a ciklusom. De aztán 3 nappal később otthon találtam egy terhes tesztet, mondom egye-fene az esélytelenek nyugalmával megnézem. Hát...nem hittem a szememnek. :)

23,5 évesen megszületett a kisfiam. Mikor rendbe jöttem utána, tudtuk hogy nem akarunk nagy korkülönbséget köztük, és ha megint négy évet kell várjunk, minél előbb próbálkozzunk.

De az volt bennem, hogy jólvan csináljuk, de ilyen hamar úgysem jön. Első próba hónapban megjött, a másodikban már pozi volt a teszt. így a fiaim között majdnem 21 hónap lett.

Szóval...azt tudom mondani, hogy bár nagyon nehéz, de meg kell nyugodni és nem akarni görcsösen.

Ráadásul én a vitaminokkal és mindennel leálltam mert azoktól felborult a ciklusom, nődoki erősítette meg. Csak neo-ferro-folgammát kellett ennem, folsavat.

Az rokonom amerikában él, és ismer egy jó idős navajó bácsit, aki egyszer azt üzente nekem, hogy a legjobb dolgok maguktól jönnek és tanuljam meg kivárni. Mert észrevegte, hogy nem tudok várni sok dologban. Pedig van egy utam, amin végig kell járjak, és letérhetek magamtól, de azzal csak kitérőt teszek és ndm kapok meg dolgokat hamarabb, csak megnehezítem a saját egyenes utam...Tudjátok mit? Utólag azt mondom nagyon igaza volt az öregnek!

2023. márc. 29. 15:23
 25/35 anonim ***** válasza:

Hat en azok koze tartozom, akikre azt szoktak mondani, hogy ragorcsolnek. Megcsak terveztuk, de en mar elotte kivizsgaltattam magam sokmindenre, igaz, hogy en mar akkor 27 voltam. Tudom, hogy a kemiai terhesseg sokszor elofordul, de nagyon sokaknal lehet kezelni azt, ami okozza, nalam pedig pajzsmirigy-alulmukodes es magas prolaktinszint derult ki, ami tipikusan okozhat ilyet. Szorgalmasan aviva-tornaztam, dietazni kezdtem, csaladallitasra is elmentem, hogy lelki akadalya se lehessen. Elso honapban megfogant a nagyobbik gyerekunk, pedig sokan mondtak, hogy na pont igy nem fog osszejonni.

A masodiknal nem gorcsoltem ra, es 2 ev volt, mire osszejott. En elhiszem, hogy van, akinek meg pont a stresszeles hatraltatja a dolgot, de nem minden esetben jo tanacs az, hogy engedje el. Ha en elengedtem volna akkor, akkor ki tudja, mikorra sikerult volna. Harom gyereket szerettunk volna, ha nem varat magara 2 evet a kicsi, akkor valoszinuleg lett is volna.

2023. márc. 29. 15:36
 26/35 A kérdező kommentje:

Köszi nektek!:)

Sajnos holnap kéne megjönnie és ismét érzem, hogy megfog jönni, mert elkezdett fájni az alhasam. Hát ez van. :)

Majd jön valamikor. :)

2023. márc. 29. 19:32
 27/35 anonim ***** válasza:
Miújság veled azóta kérdező? :)
2023. máj. 12. 19:37
 28/35 A kérdező kommentje:

Sajnos megjött akkor is!

Pont tegnap volt az ovulációm.

Együtt voltunk előző nap este, aznap este, meg ma reggel is.

De eddig ugyanúgy minden pozitív körüli napon együtt voltunk meg azon kívűl két naponta. Majd lesz valami! Jó lenne, ha sikeres lenne ez a hónap végre:)

2023. máj. 13. 22:13
 29/35 anonim ***** válasza:
Parodnal rendben volt minden a spermavizsgalattal?
2023. máj. 14. 13:08
 30/35 anonim ***** válasza:
Miujsag veled?
2023. júl. 7. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!