Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kaphatok pár véleményt?

Kaphatok pár véleményt?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Láttam sok kérdés volt már hasonló, de minden eset egyedi, így gondoltam én is kérek pár véleményt. Olyan rendesek, biztatóak szoktatok lenni itt egymással. Én meg kicsit bonyolultnak érzem a helyzetem és nem is vagyok lelkileg a helyzet magaslatán.

Februári menstruáció után belevágtunk a babaprojektbe. Március közepén kellett megjönnie, meg is jött, elég erősen, kis darabkák is. Eleve 4 napig szokott tartani erősebben, aztán szép lassan szokott elmúlni. De ez esetben 3 napig tartott, bár inkább csak 2 és fél napig, aztán mintha elvágták volna és utána semmi. Ettől függetlenül úgy voltam vele, megjött, így biztos nem lesz baba. Hozzátartozik a történethez hogy februárban kb egy héttel a babaprojekbe vágás után, egy nagy traumán estem át, az édesanyám a szemem láttára halt meg. Kicsit erre is gondoltam hogy ezek után természetes ha más a szervezetem, más a menstruáció. Ráadásul a történtek miatt, a ciklusban alig voltunk együtt és úgymond nem valószínű hogy peteérés szempontból jó időben. Inkább előbb és később. A menstruáció előtti napon csináltam egy tesztet azért mert orvosi vizsgálatra kellett mennem és biztosan kellett tudnom hogy nem vagyok terhes, direkt ezért is volt időzítve a menstruáció várható idejére a vizsgálat. Az akkor negatív volt (március 14-én). Viszont tegnap rám jött egy fura, mondjuk úgy megérzés, valahogy máshogy érzem magam. És belegondoltam hogy napok óta folyton pisilni kell, meg nem voltak a szokásos menszesz előtti tüneteim pl nálam mindig pattanásosodás stb szokott lenni. Most nem volt. Viszont sokat szurkált, feszült mostanában az alhasam. Ebbe is csak így utólag gondoltam bele, hogy már egy ideje jelen van ez az érzés. Ráadásul olyan vagyok mint aki folyton álmos, bár utóbbi lehet azért mert anyu halála óta alig alszok. Szóval vannak tünetek, de ezek akár a trauma miatti óriási megterheléstől is lehetnek. Mindenesetre elgondolkodtam és tegnap csináltam egy tesztet. Annyira halvány pozitív volt, hogy azt hittem képzelem, de a párom is látta. Ma is csináltam, az is hasonló. Valahogy nem tudom elképzelni hogy baba lehet. Szeretném, de nem tudom. Szóval összefoglalva volt egy szokásosnál rövidebb és furább menstruáció, volt egy hatalmas stressz, az elviekben számolt peteéréshez képest nem jókor voltunk együtt, ráadásul betegségem is van ami miatt állítólag kicsit kisebb a teherbeesés esélye (kortikoszteroidot szedek) és szerintetek mégis összejöhetett az első próbálkozós hónapban?

Később megpróbálom feltölteni a ma reggel lefotózott tesztet is, bár még nem tudom hogyan kell feltölteni, meg hogy látszik-e majd rendesen mert a képen nagyon halvány. (Most nem tudom, mert gépről vagyok az meg telón van.) Ha esetleg írtok és nem reagálok hamar, akkor elnézést, dolgozom, ritkán tudok felnézni. De most jól esett ezt kiírni magamból. Köszönöm előre is ha mondtok valamit.

2023. márc. 20. 08:51
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem gyorsan kérj egy időpontot. Nezzenek rád mizu. Ez elég pozitívnak néz ki.
2023. márc. 20. 10:54
 12/47 anonim ***** válasza:
73%

Mindenki ezt a sz*r prediktort ajánlja mintha pénzt kapnának érte :D vagy a clear blue XD

Ha terhes vagy a 400ft os is kimutataja !

Nekem van egy 2 éves fiam ilyen halvány tesztem volt vele és mindjárt szülöm a második babámat szintúgy halvány volt a tesztem :)

2023. márc. 20. 11:59
 13/47 anonim ***** válasza:

Ez nem olyan halvány, biztosan pozitív! Kérj az orvosodnál egy időpontot, esetleg hcg-re egy vérvizsgálatot, ha nem vagy biztos magadban :)

Anyukád miatt őszinte részvétem, el sem tudom képzelni milyen szörnyű lehet/lehetett 😢 nagyon sok erőt neked, és kívánom hogy minden rendben és egészséges terhességed legyen <3

2023. márc. 20. 12:15
 14/47 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább arra gondolnék, hogy elkezdődött a terhesség és a vérzésell megszakadt. Azért is volt darabos és még van valamennyi hcg a szervezetedben. Csinálj holnap ugyanilyen tesztet ha erősödik nincs igazam, ha gyengül akkor lehet így volt.
2023. márc. 20. 13:17
 15/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek. Holnap reggel csinálok még tesztet, talán okosabb leszek utána. És időpontot is kérek, mert akármi is van, jobb elmenni.

Amúgy máskor is volt már darabos,amolyan alvadt darabkák szoktak lenni, ennél a mostaninál nagyobbak is. Nem mindig, de jó párszor volt.

Meg azt nem értem ha esetleg valóban csak elindult és aztán megszakadt ahogy a 14.válaszoló felvetette (egyébként én is gondoltam erre is, mert nehéz elhinni hogy van rá esély) akkor 14-én egy nappal azelőtt hogy megjött miért volt még negatív? És ha megszakadt volna akkor azután hogy lehetne most pozitív, igaz?

Most már valami fura mellviszketést is érzek, mintha a melltartó zavarna. Amikor az első gyermekünket vártuk ilyen se volt,meg kb semmi terhes tünet sem, néhány váratlan elájuláson kívül. Meg most ebédidőben olyan érzésem volt mintha újra megjött volna, (már semmin se lepődnék meg) elmentem a mosdóba de semmi.

Bizakodom, de nem merném még beleélni magam.

2023. márc. 20. 13:51
 16/47 A kérdező kommentje:

Jó reggelt! Dm-ben pont csak ez a predictor volt az x-epilen kívül. Mecsináltam most reggel. Ez már számomra is elég egyértelmű. Csak nehezen hiszem el...

[link]

2023. márc. 21. 06:21
 17/47 anonim ***** válasza:
Hát ez már bizony pozitív, és nem halvány. Szorítok hogy minden rendben legyen.
2023. márc. 21. 07:21
 18/47 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Próbálok időpontot kérni az orvoshoz de egyelőre folyton foglalt 😐
2023. márc. 21. 08:22
 19/47 anonim ***** válasza:

Jajjjj de jó ☺️ Kis csoda 🥰

Kívánom hogy minden rendben legyen veletek 🙏 ennyi rossz után tényleg Isten ajándéka 🥰

2023. márc. 21. 10:28
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
Hát, őt biztosan édesanyád küldte neked. Biztosan hasonlítani fog rá! CSODABABA!
2023. márc. 21. 11:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!