Az sikeres beágyazod ásnál lehet az, h tegnap 3 óra alatt volt nagyon halvány átlátszó kesvés barna folyásom? Ma reggel meg semmi folyásom nem volt még eddig
Figyelt kérdés
2010. okt. 7. 08:20
11/24 anonim válasza:
Jajj, miért vagy szomorú?????????? én már holnap tízes erősségűvel elkezdek tesztelgetni..várom a postást ,hogy hozza, mert megrendeltem netről ..úgy olcsóbb..harminc darab tízes érzékenységű és postaköltséggel együtt 2580 ft..
12/24 A kérdező kommentje:
A tesztet hol rendeltet?
2010. okt. 7. 12:20
13/24 anonim válasza:
Emailba egy lánytól tőle veszem már egy éve, nem írhatom ide ki , de ha érdekel majd akkor szólj és mailba küldöm az email címét ..lehet kevesebbet is rendelni, ovu tesztet is meg terhestesztet is.MOst jött a postás:) itt vannak a tesztjeim, most megyek csinálok egyet, hogy lássam milyen a negatív..legyen mihez majd holnaptól viszonyítani..
14/24 A kérdező kommentje:
Kiváncsian várom hogy mi lesz kérlek írd meg!!! Ahol én lakom itt nincsen ilyen csak egy fajta
2010. okt. 7. 12:46
15/24 anonim válasza:
Megcsináltam, természetesen még negatív de ezt tudtam is, korai lenne még pozit tesztelnem, de legalább ha a napokban látok majd valami halvány vonalkát akkor reménykedhetem.Olyan nehéz ez, már olyan rég óta várjuk a pozi tesztet.
16/24 A kérdező kommentje:
Sajnálom:(..Remélem, hogy hamar össze fog jönni!! Már én úgy csinálnék egy tesztet...De nekem a gravida nem jött be...és csak azt lehet itt kapni
2010. okt. 7. 13:29
17/24 anonim válasza:
Ne sajnáld, az a jó, hogy most még negatív, mert ha már most pozi lenne akkor tuti méhen kívül lenne..most ágyazódik szerintem még csak ..persze ha van valami egyáltalán..és nincs valami ismerősöd aki jár másfelé is mint ahol te élsz és nem tud venni neked másfajta tesztet?
18/24 A kérdező kommentje:
Sajnos nem! Mert igazából akiben nagyon megbíztam nagyon becsapott a legjobb barátném volt..
2010. okt. 7. 13:39
19/24 anonim válasza:
Sajnálom! Akkor marad a várakozás.:(
20/24 A kérdező kommentje:
Persze érdekel a teszt vásárlás kisebb kiszerelésben mennyi???
2010. okt. 7. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!