Barátommal aktus után késik a menstruációm , pánikolnom kéne?
Figyelt kérdés
Ítélkezés nélküli válaszokat szeretnék először is :,). Fiatalként barátommal nem olyan rég aktusom volt és nem ment el és a guminak se volt semmi baja ;nem volt lyukas se semmi de 9. Napja késik és nagyon pánikolok :,). Az még oké hogy nem állt be rendesen de eddig max 5 napot késett és ehhh . De anyámnak erről nem merek szólni mert a pokolig átkozna :,). Ez így normális vagy mit kéne ilyenkor tegyek? Mennyire gázos a szituácio?2023. márc. 10. 18:45
3/8 anonim válasza:
Megeszem a kalapom ha elmúltál 16 éves.
4/8 anonim válasza:
A stressz miatt is késik most már. Ha úgy történt ahogy írod, abból nem lehet gyerek. Anyukád is biztos értékelné hogy védekezel, ha tud a barátról. Nem hülye ő sem, tudja hogy nem csak fagyizni jártok össze.
5/8 anonim válasza:
A szex fel tudja borítani teljesen. nekem is volt hogy több mint 1 hetet késett az első után
6/8 anonim válasza:
Mindig pontos volt a menstruációm de mikor elkezdtem nemi életet élni késett... sokaktól hallottam ezt.
Szerintem vegyél egy tesztet bármelyik drogériában és legalább megnyugszol.
Helyes védekezés mellett biztos nem vagy terhes.
8/8 anonim válasza:
Felesleges pánikolnod.
Legfeljebb ezután többet fogsz babaruha boltokba járni. Vagy akár leadható a kórházak anonim babamentő pontjain is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!