Lehet így esélyem teherbe esni?
Az 5 mm nagyon kevés nekem minimum 8 at mondott a doki.
De akár azóta vastagodhatott is.
Nekem sem jött a 3.
37 évesen 1 év próbálkozás, kivizsgálás után, nem jutottak fel a katonák, amik ráadásul sokan sem voltak.
Találtam egy gélt ami segített, de missed lett. Én a korom miatt nem vártam és úgy éreztem nekem csak az újabb terhesség segítene 2 hónap mulva + is lett a tesztem, azóta 4 éves a fiam.
Missed után a szervezet jobban készen áll a terhességre.
AMH szintet nézettél?
E vitamin segíthet a vastagság növelésében, én progi ciklus barát krémet is használtam.
De sajnos 40 felett már csak missedeim lettek.
Jaj, sajnálom, hogy ennyi negatív dolgon mentél át. Viszont szuper, hogy ott a kisfiad! Meg kell tenni, amit csak lehet, de csak azon a kereten belül, ami még számunkra elfogadható beavatkozás, rásegítés. Nekem a missed ab a 12. héten volt. Mindegy, nagyon megviselt lelkileg. Nem vagyunk egyformák, nekem kellett ez az idő. mind a sikeres, mind a sikertelen terhességem hamar, utóbbi elsőre, előbbi harmadik ciklusra sikerült, számítottam rá, most is így lesz...
NEm, még semmilyen kivizsgálás nem volt, mert eddig nem indokolta semmi. Annyit mondott az orvos, köv. ciklusban kéne csinálni valamilyen hormon panelt, meghatározott ciklusnapokon, de ehhez meg kéne, hogy jöjjön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!