Június 25.én voltam együtt a párommal, nem védekeztünk, de nem bennem ment el. Rá egy hétre a menstruációm is megjött. Mennyi esélyem van arra, hogy teherbe estem?
1 hónappal később együttlét után, csináltam egy tesztet ami negatív lett. Rá 1 hétre, mikor 3 napot késett a következő menstruációm csináltam még egyet, az is negatív lett. Augusztus 2.án (1 hete fájt a gyomrom) elküldtek ultrahangvizsgálatra, de nem láttak semmit. Látták már volna, azt ha terhes vagyok?
Jelenleg megint 5 napja késik a menstruációm, de reggel görcsölt a hasam, és tapasztaltam kevés vérzést is. Tesztet csináltam ma reggel, negatív lett.
Lehetek terhes még így is, hisz már lassan 3 hónapja lenne?
Kiábrándító ez a sok "lehetek terhes?" kérdés.De! Legalább nem valami "pattanásos lettem,lehetek terhes?" kérdést láttunk :D
Ha nem akarsz gyereket /és persze más,aki olvassa ezt/ akkor legyetek már kedvesek VÉDEKEZNI a párocskátokkal együtt b*ssza meg.
Mert utána a következő kérdés meg az egy másik témával odébb,hogy "terhes lettem,de nem akarom" vagy "terhes lettem,de a párom/szeretőm/anyámkínja nem akar gyereket".Kimaradt vagy 2 generációra is a felvilágosító óra? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!